iPon Hírek

Elkészült a Journey

Dátum | 2012. 02. 07.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A ThatGameCompany bejelentette, hogy végre teljesen elkészült a Journey. "Három év hosszú idő, amikor végre elkészülsz valamivel, és visszatekintesz: Mit csináltam én az elmúlt három évben?" – írta Jenova Chen a stúdió kreatív vezetője Twitteren. "Remélem megérte."

Chen a kérdésekre válaszolva azt is elmondta, hogy a Sony már dolgozik a megjelenés dátumán, de mivel rengeteg nagy kaliberű játék fog megjelenni a tavaszi időszakban, még nem tudják pontosan az időpontot. Ha kitalálták, mikor lesz a legalkalmasabb kiadni a Journeyt, közölni fogják. Chen szerint ezt hamarosan várható.

A ThatGameCompany már két hasonló, innovatív, művészi élményt és kikapcsolódást nyújtó darabot készített gyönyörű grafikával: a Flower és a Flow kedvező fogadtatásra lelt az érdeklődők körében, és ikonikus szintre emelkedtek a játékok között.

A Journey hosszú, spirituális utazást mutat be, különleges, misztikus, vagy csak egyszerűen szép dolgoknak lehetünk tanúi, amíg a sivatagból eljutunk célunkig, a nagy hegy csúcsáig. Utunk homokdűnéken át, ősrégi romok között vezet, közben felfedezzük, kik vagyunk, megértjük, miről mesél nekünk a táj, és mi a célunk. A gyönyörű látvány és a csodálatos, pihentető zene teszi még nagyobb élménnyé ezt a különleges és egyedi játékot.

Kapcsolódó cikkeink:
A Flower fejlesztőinek új játéka
Jövőre indul a nagy utazás
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. shaddam
2012.02.07. 18:50
Ahogy nézem az indie ötletek végre találkoztam egy valag pénzzel.Az előző munkáik alapján mindenképpen ajánlott a mű.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. adler741
2012.02.08. 13:12
Ez egy mennyország szimulátor.-)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. gamer81
2012.02.09. 18:16
Ez pc-re nem lesz majd kapható?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!