iPon Hírek

Elkészült a Microsoft új egere

Dátum | 2007. 11. 13.
Szerző | Gabriel
Csoport | EGYÉB

Teljes nevén: Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 v2.0, amely jelenleg épp a Szövetségi Kommunikációs Bizottságon (Federal Communications Commission - FCC) küzdi keresztül magát, mint vezeték nélküli eszköz.


Az ugyan még nem teljesen világos, hogy mennyiben is változott az elődjéhez képest, mivel az aranyozott, feketével keretezett repülő csészealj-jellegű formatervezésen kívül nagyrészt ugyanúgy néz ki, mint amaz - lásd az összehasonlító felül- és alulnézeti képeket:


Közvetlenül a görgetőkerék mögött láthatunk ugyan egy extra gombot, de egyebekben, úgy tűnik, leginkább csak lesimítások és lekerekítések történtek. Jó lenne a maga tényleges valóságában is megvizsgálni ezt a darabot, de megjelenési dátumokról még nem lehet tudni. Az viszont tény, hogy a Microsoft egerei és a hozzájuk való kezelőprogramok eddig jónak tűnnek, és az előző termékeikből kiindulva legalábbis feltételezhető, hogy a Laser Mouse 6000 új változata is valóban még jobb lesz majd.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.11.13. 08:23
vissza a hírhez

Teljes nevén: Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 v2.0, amely jelenleg épp a Szövetségi Kommunikációs Bizottságon (Federal Communications Commission - FCC) küzdi keresztül magát, mint ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!