iPon Hírek

Elkészült a Radeon Software Crimson Edition 16.9.2 béta

Dátum | 2016. 09. 22.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | SZOFTVER

Az Nvidia mellett természetesen az AMD is új driverrel készült a sokak által várt Forza Horizon 3 rajtjára. Az új driver a Radeon Software Crimson Edition 16.9.2-es verziószámot viseli, WHQL aláírással azonban nem rendelkezik, így béta státuszú eszközillesztő szoftvernek kell tekinteni. Az új driver a Forza Horizon 3 mellé számos optimalizációt kínál, így aki ezzel a játékkal szeretne játszani, és AMD Radeon alapú rendszerén a jelenleg elérhető legjobb játékélményre vágyik, érdemes telepítenie az új drivert. Játékok terén fontos még megemlíteni, hogy új, DirectX 11 alapú AMD CrossFireX profil érkezett a Dreadnought című alkotáshoz, azaz a több AMD videokártyát alkalmazó rendszereken így már skálázódhat a játék.
Természetesen ezúttal is érkezett néhány hibajavítás, amelyek az alábbi rendellenességekre kínálnak orvosságot: • A Radeon RX 400-as sorozatú videokártyáknál esetenként hibásan megjelenő kurzor rontotta a felhasználói élmény. • A portré módban működő Eyefinity alapú megjelenítő rendszereknél a monitorok villódzhattak DirectX 12-es alkalmazás indításakor, illetve leállításakor is. • Ashes of the Singularity™ alatt DirectX 12 alapú Multi-GPU módban összeomolhatott az alkalmazás. • Egy korábbi Radeon Software Crimson Eidtion sorozatú eszközillesztő szoftverről történő frissítés esetén a Radeon Settings alapbeállításokra állhatott vissza. • Mozilla Firefox alatt a Radeon RX 400-as sorozatú videokártyáknál videó lejátszása alkalmával alkalmazás-összeomlás jelentkezhetett. • Windows 10 Anniversary Addition alatt a Radeon Settings összeomolhatott, ha a meglévő játékprofilok módosításába kezdett a felhasználó. • Deus Ex™: Mankind Divided alatt a jobb alsó sarokban hibásan jelenhetett meg a grafika egyes Radeon HD 7000-es sorozatú videokártyák esetében. • AMD CrossFire módban, DirectX 11-es alapokon előfordulhatott némi akadozás Deus Ex™: Mankind Divided alatt, amikor a rendszer a mozijeleneteket játszotta le, de ilyesmi játék közben is előfordulhatott. • A HDMI Audio szolgáltatás készenlétből való visszatérés esetén inaktívvá válhatott egyes Windows 10 Anniversary Edition alapú rendszereknél. • Rocket League alatt aktív AMD CrossFireX mód esetén egyes Radeon RX 400-as videokártyákkal szerelt rendszereknél képvillódzás jelentkezhetett. Az új eszközillesztő szoftver a Radeon HD 7700/7700M sorozatú, vagy ezeknél újabb videokártyák mellé telepíthető, operációs rendszerek frontján pedig Windows 7 SP1, Windows 8.1 és Windows 10 támogatást nyújt. A 32- és 64-bites kiadásban egyaránt elérhető csomag innen tölthető le.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. Kikikirly1...
2016.09.22. 15:40
AMD-sek jól el vannak látva mostanság Driverekkel.Ez sokáig csak a zöldek ,,kiváltsága" volt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. rini
2016.09.22. 16:19
Igazából mindkét fél csak úgy dobálgatja kifelé őket ha megjelenik valami fontosabb cím a piacon.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Razak
2016.09.22. 20:29
Firefox-szal kapcsolatos javítást már vártam
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. kean
2016.09.23. 10:31
Nagy a verseny, hogy a fejlesztők generálnak-e több problémát vagy a piros és zöld csapat foltozgat gyorsabban
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. bandi58
2016.09.24. 09:44
Ha belegondol az ember, hogy a legelsõ verzióban mennyi hiba lehetett, ha még az x-edik kiadásban is sereg hibajavítás van! Vagy menet közben is pakolnak beléjük?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. gaborw
2016.09.25. 11:11
nVidiánál is mindig bőven van hibajavítás, ezzel semmi érdekeset nem mondtál!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!