iPon Hírek

Elkészült a Sharkoon legújabb gamer headsetje

Dátum | 2015. 11. 09.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

A Sharkoon egy új gamer headsetet mutatott be, ami minőségi hangzással, kényelmes kialakítással és lecsatolható mikrofonnal áll a játékosok rendelkezésére. A Shark Zone H30-as modell zárt kivitelű hangszóróházakat kapott, amelyekben két darab 40 milliméteres átmérőjű hangszóró található.
A hangszórók kiegyenlített hangzást biztosítanak – a mélyhangok kellően dinamikusak, a magasak pedig kellően tiszták. A zárt kivitel és az alumíniumkapszula jóvoltából a környezet zajai kívül maradnak, a hangok pedig csak egy irányba, a hangszórótól a játékos füle felé terjedhetnek. A maximális kényelem és a kellő hangszigetelés biztosítása érdekében puha párnázás fut végig a hangszórók körül, így a mikrofonos fejhallgató hosszabb meccsek alkalmával is komfortosan viselhető. A fejhallgató 40 milliméteres hangszórói 32 ohmos impedanciával és 92 dB +/- 3 dB érzékenységgel érkeznek, maximális terhelhetőségük pedig 100 mW. A levehető körmikrofon 2200 ohmos impedanciával és -58 dB +/-3 dB érzékenységgel rendelkezik, az általa lefedett frekvenciatartomány pedig 50 Hz-től 10 000 Hz-ig terjed.
A hangszórók házait fém fejpánt fogja össze, amelynek végein sínes rögzítést alakítottak ki, így az egyes oldalak pozíciója könnyedén, egymástól teljesen függetlenül is módosítható. A fejpánt belső részét párnázás borítja, maga a fejhallgató pedig nagyon masszív, strapabíró, így sokáig jó szolgálatot tehet. A termék kábelek nélkül mindössze 280 grammot nyom a mérlegen.
A szett kétféle módon csatlakozhat az adott számítógéphez vagy játékkonzolhoz: az egyik megoldás külön kábelt biztosít a fejhallgató és a mikrofon számára, a másik pedig egy kombinált TRRS csatlakozót használ. Előbbi a klasszikus asztali számítógépekhez és noteszgépekhez passzol, utóbbi pedig az okostelefonokkal, táblákkal és a PS4-gyel való kompatibilitást segíti. A kétkábeles megoldás esetén 260 centiméter hosszú vezetéket kapunk, amelyre hangerőszabályzó és mikrofon némító gomb is került, az egykábelesnél pedig 120 centiméteres kábel hosszúsággal lehet gazdálkodni, vezetékes távirányító nélkül.
Annak érdekében, hogy a fejhallgatót és kábeleit kényelmesen hordozhassuk, egy pici szütyőt is mellékel hozzá a gyártó. A Sharkoon Shark Zone H30-as mikrofonos fejhallgatója rövidesen elérhető lesz kereskedelmi forgalomban, listaára pedig 36,99 euró lesz.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. Yodamest
2015.11.09. 14:48
Nálunk akkor olyan 100K körül lesz, ami vicc. Hát megmondom őszintén első ránézésre még tetszett is, fú cserélhető kábel, jól is néz ki, gondoltam magamba olyan 30-40K környékén nem is lenne rossz. 30-50K között már lehet kapni normális, akár mikrofonos stúdió fejhallgatókat Audio technika, Beyerdinamic, Yamaha, Sony, stb. és biztos vagyok benne, hogy mérföldekkel jobban szólnak akár zenére akár játékra. Én pl. egy yamaha mt220K-t használok mindenre ami vezetékes zenehallgatás/játék és nem e világi a cucc! Annál többet ne költsetek rá semmiképp, még az is max az audiofileknek érheti már meg (mert nem fogod kihallani a különbséget) és fele ennyibe kerül.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. tarkatehen Yodam...
2015.11.09. 15:03
Hogy jött ki neked a 100K? 37 euro a listaár ami kb 12K, ha erre rájön az áfa meg egyéb nyalánkságok akkor is 18 max.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. lazacmaki Yodam...
2015.11.09. 15:06
Nem tudom hogy a 37$ mióta 100 ezer, szerintem olyan 15k környékén lesz (áfa meg vám)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Yodamest Yodam...
2015.11.09. 15:36
Tévedés történt, de ha tényleg ilyen 15K körül lesz, az viszont nagyon beteg ár lenne! Így a képeket elnézve ilyen alacsony ár meg sem fordult a fejemben, nagggyon jól néz ki! Reméljük a hangminőség sem lesz ultraratyi.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. thestock Yodam...
2015.11.09. 16:01
Jó ár/érték aránya lehet,de azért ilyen áron ne várjunk csodát
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. SgScorpion
2015.11.10. 18:36
15k-s füles 15k-s paraméterekkel, szerintem elég jó ár/értéke lehet, de azért várom a teszteket

Szerk.: Mondjuk kifejezetten tetszik a vezérlő elhelyezése (khmm HyperX Cloud)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. YellowFlas...
2015.11.11. 17:54
Sharkoontól tényleg ne várjatok csodát. Volt tőlük 2 fejesem is, egyik sem volt nagy eresztés. Teljesen átlagos, vagy még az alatti termékeket árulnak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!