iPon Hírek

Elkészült a Unigine Superposition Benchmark 1.0-s kiadása

Dátum | 2017. 04. 12.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | SZOFTVER

A Unigine szakemberei egy ideje már fejlesztik a Superposition Benchmarkot, amely a napokban fontos mérföldkőhöz ért, hiszen elkészült az 1.0-s kiadása, így most már szélesebb körben is érdemes lehet kipróbálni.
A UNIGINE 2 Engine alapú szoftver akár extrém, 8k-s felbontás mellett is futtatható, ha ehhez megvannak a szükséges feltételek, de ezzel együtt GPU stressz-tesztet és VR üzemmódot is tartalmaz – utóbbihoz természetesen Oculus Rift és HTC Vive támogatás egyaránt jár.
A Windowsra és Linuxra is elérhető szoftver segítségével ellenőrizhető, VR Ready-e az adott konfiguráció, a tesztek végén kapott eredmények pedig globális adatbázisokba kerülnek, amelyek segítségével könnyedén összehasonlíthatóak egymással. Üröm az örömben, hogy a HTC Vive és az Oculus Rift támogatás a Basic kiadásban nem, csak a 19,95 dolláros Advanced kiadásban érhető el, valamint pontszámok küldésére és a teljesítmény képkockánkénti elemzésére is csak az Advanced változattól felfelé van mód. Aki viszont megunta a tesztelgetést, kipróbálhatja az ingyenes interaktív módot is, ahol mini játékokkal ütheti el az időt.
Az egyes kiadások közötti különbségek. A kép nagyítható!
Az új tesztprogram valósághű grafikával érkezik, funkcionalitása pedig elég vonzónak tűnik, így minden esélye megvan arra, hogy jelenlegi formájában végre népszerűvé váljon. A Superposition 1.0 Benchmark ingyenes változata innen tölthető le, ahol egyébként a fizetős kiadások is beszerezhetőek.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Chrematori...
2017.04.12. 22:44
Roppant valósághű grafika, és maga a teszt is érdekes, mondjuk a játék része kb fölösleges, de nekem bejön
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. beleutomaz...
2017.04.13. 16:03
hat azert lehetne benne dx12, meg vulkan de amennyire lattam nincs, dx11 van benne es open gl 4.5-ig megy fel a verzio tamogatas. Igy kicsit erdekes nekem a VR resze...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!