iPon Hírek

Elkészült az AIDA64 5.50-es kiadása

Dátum | 2015. 09. 30.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | SZOFTVER

A FinalWire fejlesztői elkészültek az AIDA64 5.50-es kiadásával, amely számos új hardver támogatásával bővült, plusz új funkció is helyet kapott a fedélzetén.
Ez az új funkció az RGB LED-es háttérvilágítással ellátott billentyűzetek támogatásából fakad: a listán található billentyűzeteknél egy-egy billentyűhöz rendelhetünk egy-egy rendszerparamétert, amelynek változására a billentyű háttérvilágítás reagál. Egyetlen billentyű helyett akár egy egész billentyűsor is bevethető az említett funkcióhoz. Ötletes funkció.
A funkció használata nagyon egyszerű. Csak RGB LED-es billentyűzet kell hozzá.
Ezt leszámítva számos korábban megjelent, illetve a közeljövőben megjelenő hardverhez érkezett végleges vagy előzetes támogatás. A pontos lista az alábbiakban olvasható. Támogatás a Corsair K65-ös, K70-es és K95-ös, valamint a Logitech G910-es és a Razer Chroma RGB LED billentyűzetekhez Támogatás az LGA-1151-es alaplapokhoz SMART monitorozás és információk az Intel NVMe SSD-ihez Előzetes támogatás az AMD Bristol Ridge APU egységeihez Előzetes támogatás az Intel Broadwell-E/EN/EP/EX processzorokhoz Érzékelő támogatás az NZXT Kraken folyadékhűtő rendszereihez Támogatás az USB 3.1-es eszközökhöz Kibővített ACPI tábladekódolás OpenGL ES 3.2 támogatás Kibővített támogatás az Adaptec és a Marvell RAID vezérlőihez Támogatás a Kingston HyperX Predator, a Plextor M6V, a Sandisk Z400s és az SK Hynix SC300-as SSD-ihez GPU adatok AMD Radeon R9 Nano és GeForce GTX 950-es videokártyákhoz Az AIDA64 5.50-es kiadása Windows 95-től felfelé minden Windows operációs rendszeren használható, sőt, próbaváltozat is rendelkezésre áll belőle, amit 30 napos időkereten belül ingyenesen lehet tesztelni. Az AIDA64 legfrissebb kiadását innen érhetik el az érdeklődők.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!