iPon Hírek

Elkezdett szivárogni az egyiptomi Assassin's Creed

Dátum | 2017. 05. 10.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

A szivárgás ténye nem meglepő: ha az adott évben új Assassin's Creed jön, arról jellemzően ilyenkor szoktak kikerülni az első információk olyan "véletleneknek köszönhetően", mint egy buszon felejtett tablet, vagy egy "szerencsés" találkozás az egyik fejlesztővel a repülőgépen. Most éppen a Reddit volt a szivárgás forrása, a lentebb látható kép valódiságát azonban azóta már több forrás is megerősítette, valamint néhány információt is megtudtunk. Ezek alapján most már teljes bizonyossággal állíthatjuk, hogy a játék címe Assassin's Creed: Origins lesz, és az ókori Egyiptomba kalauzol el minket - de részlegesen még Hellászt is érinthetjük majd. A források szerint hatalmas nyitott világra számíthatunk (a legnagyobbra a sorozat történetében), amiben a küldetések nem olyan lineárisan követik majd egymást, mint eddig, a fejlesztők nagyobb hangsúlyt fektetnek a játékos szabadságára és a felfedezésre. A belsős források több ízben is a Skyrimet hozták elő példának az új Assassin's Creeddel kapcsolatban.
A játék fejlesztésén több éve dolgozik már az a csapat, akiknek annak idején az Assassin's Creed 4-et köszönhettük. Visszatérnek a hajózás és a hajós csaták is, és mivel ez már a negyedik részben is nagyon élvezetes volt, várhatóan itt csak még jobb lesz. A játék egyébként a korábbi részeket futtató Anvil motor egy erősen módosított verziójára épül. A történettel kapcsolatban annyi derült ki, hogy Desmond Miles ugyan végleg elköszön, viszont visszatérnek a modern korban játszódó szekciók. Maga a sztori az első és eredeti orgyilkos-szövetségre koncentrál majd, ezúttal is két főszereplővel, egy nővel és egy férfival. A források szerint a Ubisoft még ebben a hónapban elkezd kommunikálni a játékkal kapcsolatban, azonban a teljes leleplezésre az E3-ig várnunk kell.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. Kogeru
2017.05.10. 13:28
"A történettel kapcsolatban annyi derült ki, hogy Desmond Miles ugyan végleg elköszön, viszont visszatérnek a modern korban játszódó szekciók. "

Csak azt ne, az arcomról téptem a bőrt mikor azokat kellett vinni. Egyszerűen nem érdekel, idegbajt kaptam mikor a történet kezd izgalmas lenni és kiragad a "jelenbe". Borzalmas.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Asagrim Koger...
2017.05.10. 14:15
Én is megvártam míg úgy rángat ki, rá se hederítettem mikor magyarázták hogy dolog lenne animuson kívül.

Nekem viszont ez a két főszereplős dolog megy nagyon az agyamra. Eddig kizárólag a GTA 5-nek sikerült a több szimultán játszható karaktert jól eltalálnia.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. mikej95 Koger...
2017.05.10. 14:21
Amíg volt jelenkori szál legalább összefogta a sorozatot, kicsit elnyomta azt az érzést, hogy még 1 rókabőr. Másfelől a jelenkori szál is lehetett volna izgalmas. Nem lehetetlen megvalósítani. Ott van példaként az Underhell Half Life 2 mod. A fejezetek (sajnos még mindig csak 1 van) 8-12 óra akciót adnak közelharc, lopakodás, akció, turret szekciók, 1-2 logikai feladat, zombi szerűségek és katonák ellen. A ház és az álom szekciók pedig kb 2-4 óra horror, felfedezés, logikai feladványok. És persze épkézláb és konzisztens a narratíva. Két eltérő színtér mégis mindkettő rendben van.
Extraként külön kiemelhető az AC3 ahol az egész játék dög unalom volt. Kivéve a prológust. Ott aztán teljesen mindegy volt mi történik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. noPublicFG
2017.05.10. 16:35
" A játék egyébként a korábbi részeket futtató Anvil motor egy erősen módosított verziójára épül." Akkor ez is szaggatni fog az első patch-ig?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Terror mikej...
2017.05.10. 17:11
Asszem a Black Flagen kívül mindegyiken aludtam. Az telitalálat volt minden létező szempontból.

Meg a sima kettes, az sem volt rossz, de béna volt a játékmechanika, és egy idő után frusztráló volt a princeofpersiás ugrálás.

Pedig én próbáltam, tényleg, de nem, egyszerűen nem jók. Az utolsó kettőre már nem is emlékszem. Abszolúte. A karakterekre sem, hogy mikor játszódik, arra sem, hogy hol, arra sem, semmire. Ez van.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Asagrim Terro...
2017.05.10. 17:18
Dettó. Máig rühellem, hogy free runban nem lehet egy kurva kanyart bevenni, mert felmászik a szemközti falra.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. tibaimp Asagr...
2017.05.10. 20:09
Kb igaz. Mondjuk én ezt úgy oldottam meg, hogy kb mindent a csajszival csináltam (ami választható volt), míg a srácot kigyúrtam loot masternak.

szerk: amúgy nekem bejött eddig a 3. részen kívül az összes, de a prímet a black flag viszi, alap...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!