iPon Hírek

Elkezdődött a BlizzCon2009

Dátum | 2009. 08. 21.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Anaheimben kezdetét vette a negyedik BlizzCon. Bemelegítésnek lássunk mi volt a belépőhöz járó 'Goodie bag'-ben és ráadásként még néhány WoW-os újdonságot...

                              


                                                                                 A Goodie bag tartalma

Bizonyára rengeteg World of Warcraft rajongó unatkozik fürdőkádban vagy a trónon üldögélve (hhm...nem a Lich Kingére gondolunk). Kivéve persze ha magával vitte a játék gyűjtői változatához járó art bookját, vagy esetleg az exkluzív megrendelésre kapott karakteréről mintázott műanyagbábúját.

Tekintve viszont, hogy az említett két helyre napi rendszerességgel kell járni, az utóbb említett könyv és bábu hamar unalmassá válhat. Kéne valami friss! Valami, ami mindig aktuális! Igen, egy WoW Magazin! A Future kiadó és a Blizzard ezennel bemutatja nektek a negyedévente megjelenő új közös újságját, a World of Warcraft: the Magazine-t. Az újsághoz kizárólag előfizetéssel lehet majd hozzájutni, megjelenik angol, német, francia és spanyol nyelven. Az ár még nem biztos, de a Joystiq értesülései szerint 39.99 dollár lesz 1 évre (=4 szám). Ez semmi esetre sem mondható olcsónak, reméljük, legalább a reklámokat kispórolják belőle.

További újdonság a Creative új vezeték nélküli fülese. Aki szeretné még jobban elmélyíteni a WoW fíliget, az mindenképpen szerezzen be egyet. További információért katt ide.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. mtrx220
2009.08.21. 19:35
VISSZA A HIRHEZ

goodie bag a zsebhokizásra vágyóknak, d3, sc2 meg sehol.
illetve de, 3 illetve 5 részletben talán jövő évtől kezdődően ha jók lesztek.
most ez a blizz módi, vagy nem?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. TH0R08
2009.08.21. 20:11
Kíváncsi vagyok mennyi pénzt akarnak még ki sajtolni az egész warcraftból. Ez az egész nevetséges és pofátlanság már amit a Blizz csinál, szinte semmivel nem törődik mióta meg van neki a wow. Évente kidob 1-2 patch kieget. és kalap-kabát. Ahogy mtrx220 is írta D3,sc2 meg sehol sámli.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Stormrage
2009.08.21. 21:07
blizzcon-on már volt róla szó, hogy a résztvevőknek jár majd speciális sc2 amiben a singleplayer-t már jóval mások előtt végigvihetik
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. StevyXIX
2009.08.21. 21:58
Monk az új D3 kaszt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Magrathea
2009.08.21. 22:20
Így van, és úgy tűnik minden igaz, amit a korábbi WoW hírben megírtunk:
http://ipon.hu/hir/wow_kataklizma_es_megujulas/8234
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!