iPon Hírek

Elkezdődött a The Witcher-tévésorozat forgatása

Dátum | 2017. 05. 17.
Szerző | InGen
Csoport | IT VILÁG

Először 2015-ben hallottunk arról, hogy esetleg sorozat készülhet a The Witcher alapján, azonban konkrétumok akkor még nem kerültek ki. Azóta beállt a projekt mögé a Netflix, és a napokban elindul a forgatás. A játékokat készítő CD Projekt RED-nek semmi köze nincs a sorozathoz, a könyveket író Andrzej Sapkowski azonban kreatív konzultánsként működik közre. A sorozathoz tehát sokkal több köze lesz, mint a játékhoz (amihez egyáltalán nem volt). "Nagyon örülök, hogy a Netflix készít adaptációt a történeteimből, és hűek fognak maradni az alapanyaghoz és azokhoz a témákhoz, amiket az elmúlt 30 évben írtam. Alig várom, hogy közösen nekiálljunk ennek, és büszke vagyok csapatra, akik ezt az egészet vinni fogják" - nyilatkozta Sapkowski. A megvalósítást konkrétan a lengyel animációs- és filmstúdió, a Platige végzi majd, a produceri feladatokat pedig Sean Daniel (The Mummy, Ben-Hur, The Expanse) és Jason Brown (The Expanse) látják el. A Platige készítette egyébként korábban mindhárom Witcher-játék bevezető intróját, és az azokat rendező Tomek Baginski a sorozatban is dirigál majd. Arról egyelőre nem szólt a fáma, hogy kik lesznek a főszereplők. Ti kit látnátok szívesen Geralt szerepében?
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

15. Asagrim
2017.05.17. 19:12
Egy fiatalabb Robert Picardo több hajjal!

Jeff Fahey se lenne rossz. Hiba lenne a játék sikereit látván nem arra a karakterre hasonlító színészt választani.

Dylan McDermott-ig mennék el nem hasonlóságban.

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. thestock
2017.05.17. 19:34
Erre nagyon kíváncsi leszek! Biztató hogy a netflix áll emögött, az Iron Fist és a Daredevil is jó volt.

"Nagyon örülök, hogy a Netflix készít adaptációt a történeteimből, és hűek fognak maradni az alapanyaghoz és azokhoz a témákhoz, amiket az elmúlt 30 évben írtam. " --> aha... a játék nem kóser,de egy fantasy film igen?van egy olyan érzésem hogy a művész úr nem teljesen lesz elégedett. Egyrészt a filmes adaptációk le szoktak csippenteni a könyv tartalmából, nem biztos hogy elég hűek lesznek az alapanyaghoz. Sapkowski-t zavarta hogy a játék rajongótábora között sok a fiatal...a filmet csak is érett felnőttek fogják nézni? Ha kiválasztanak valami sportos,sármos fószert Geralt szerepére a nézők többsége bolond tini lányokból fog állni, az mennyivel lesz jobb?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. eriol thest...
2017.05.17. 19:39
Sapkowski az zavarja a játékkal kapcsolatban, hogy nagyon sok pénzt bukott egy rossz döntése miatt és hogy nagyon nem lett igaza, amikor azt mondta, hogy ez nem lesz sikeres. Most a siker elégé garantált és szerintem némi della is csörgedezik majd.. szal örülünk.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. Asagrim
2017.05.17. 19:57
Amíg nem felejtik el, hogy elsősorban a játékosok fogják nézni, addig nagy baj nem lehet.

Csak ne olyan kriptikus vontatott baromság legyen, mint az Expanse 2. évada, ami köszönőviszonyban sincs az első évad karizmatikusságával.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. AusWolf
2017.05.17. 20:38
"Először 2015-ben hallottunk arról, hogy esetleg sorozat készülhet a The Witcher alapján..."

Már készült.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Asagrim AusWo...
2017.05.17. 20:57
Ja, csak olyan mint egy Asylum mockbuster sorozat formában. Nézhetetlen, és nem tudom eldönteni, hogy a szar vontatott pofázás, az elcsépelt fordítása, vagy a színészek alakítása nem stimmel. Lehet mindhárom.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. thestock eriol
2017.05.18. 05:46
Igen,talán ez is benne van. Mindenesetre nagyon nem szimpatikus hogy a saját rossz döntése miatt másokat szapul.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. JohnnyAwes...
2017.05.18. 10:12
Remélem pc lesz a sorozat, szeretnék látni egy fekete-transznemű Geraltot aki minden egyes konfliktust erőszak nélkül old meg.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Asagrim Johnn...
2017.05.18. 13:53
Ettől nem kell félni, az Expanse se pc, pedig egy jövőben játszódó sorozatban egyenesen elvárná az ember, hogy az összes modern társadalmi mozgalmat belefoglalják. Egyetlen transznemű vagy homoszexuális karaktert nem láttam benne (jó, volt egy egynemű házaspár, de őket elég korán kinyírták, hehe). Ráadásul középkori fantasy világban az ilyen motívumoknak semmi keresnivalója. Nálam már az kiverte a biztosítékot, mikor a legutóbbi Arthur sorozatban Guinevere néger volt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. wedgeantil... Asagr...
2017.05.18. 14:08
Hát akkor nem biztos, hogy ez tetszeni fog Ciri, Geralt nevelt lánya meleg. Bár ennek van némi előzménye és a hatodik könyvet még nem olvastam, de az ötödikben egy csajjal van. Triss Merigold is emlegeti hogy volt együtt nővel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Asagrim wedge...
2017.05.18. 14:14
Az egyáltalán nem zavar, mert hím vagyok!

Amíg nem szerződtetnek puerto ricoi színészt kaukázusi karakter szerepére, és csak annyira lesz pc a sorozat, mint amennyire a forrásanyag, addig semmi ellenvetésem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. JohnnyAwes... wedge...
2017.05.18. 14:14
Ez nem valami nagy spoiler, ezt már 2015 óta lehet tudni a Wild Huntnak köszönhetően. Ott megismertették a közönséget ezzel az oldalával.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Asagrim Johnn...
2017.05.18. 14:22
Jaja.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. wedgeantil...
2017.05.18. 14:39
Mivel a játékban eldönthető melyiket preferálja férfit avagy nőt gondoltam nem teljesen egyértelmű a dolog, de én kérek elnézést.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. wedgeantil... Asagr...
2017.05.18. 14:51
Ezzel én is épp így vagyok
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!