iPon Hírek

Ellenálló CULV notebook a Getac-tól

Dátum | 2009. 07. 10.
Szerző | Gabriel
Csoport | NOTEBOOK

Nemes egyszerűséggel 9213 néven mutatta be legújabb és egyben legkisebb, legkönnyebb alkotását a Getac, amely emellett igencsak strapabíró és ellenálló is. Csak teljesítmény terén ne várjunk tőle túl sokat.

A 9213-as 13,3 hüvelykes, magnézium borítású, az LCD-kijelzőt és a merevlemezt még külön ütésvédelemmel is ellátták, "normál koccanás" és esés esetére egyaránt. Emellett folyadékálló a billentyűzete és az érintőpadja is, tehát túlságosan nem kell félteni.


Processzorból egy ULV 1,4GHz-es Intel Core 2 Duo ketyeg benne, memóriából pedig alapállásban 1GB-ot kap, ami igény esetén egészen 3GB-ig tovább bővíthető. A képernyő felbontása 1280 x 800-as, természetesen nem hiányzik belőle az elmaradhatatlan 1,3-as webkamera sem). Van benne továbbá WiFi és Bluetooth, de opcionálisan 3G-vel is felszerelhető. A merevlemeze alapból 120GB-os, de 250GB-osra is fejleszthető.

Akku-üzemidőnek 8 órát adtak meg (amit persze fenntartásokkal kell kezelni), viszont egy opcionális extra akku-csomaggal (ami az optikai meghajtót váltja fel), állítólag 12 órára is kibővíthető. A biztonságról egy TPM modul, valamint egy ujjlenyomat-leolvasó gondoskodik. Az alapkonfigurációjú rendszer 1,76 kg-t nyom. Árat és megjelenést nem közöltek.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!