iPon Hírek

Elmarad a 2012-es Blizzcon

Dátum | 2012. 01. 26.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Idén elmarad a BlizzCon, jelentette be a Blizzard. Az eseményt jövőre fogják megtartani. A Blizzard azzal indokolta a döntését, hogy a jelenleg fejlesztés alatt álló játékai miatt már alaposan be vannak táblázva, és túlzsúfolt naptárukba a BlizzCon már nem fér bele. "Számunkra most az a legfontosabb, hogy a Diablo 3, az új WoW kiegészítő, a Mists of Pandaria, és a StarCraft 2 Heart of the Swarm minél hamarabb a játékosok kezébe kerülhessen. Túlzsúfolt időbeosztásunkra való tekintettel úgy döntöttünk, hogy a következő Blizzcont 2013-ban tartjuk meg."

A felsorolt játékok közül még egyiknek sincs megjelenési dátuma. Feltételezhetően a Diablo 3 és a Heart of the Swarm még a 2013-as Blizzcon előtt fog megjelenni (ha az esemény követi az eddigi gyakorlatot, akkor 2013 őszén lesz megtartva). A rajongók legközelebb az Ázsiában az év vége felé megtartandó 2012-es Battle.net World Championshipen találkozhatnak a Blizzardosokkal.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

27. Andos
2012.01.26. 12:16
Vajon a Blizzard érzékeli hogy a wowosoknak rohadtul nem jön be ez a pandás lószar? Vagy csak azért tesznek úgy mintha észre sem vennék a negatív visszajelzéseket, mert azt hiszik a ferde szeműek akkora létszám növekedést hoznak majd a cuki pandák miatt hogy nem fog számítani a bevételben ha fél Európát, meg Amerikát elüldözik vele.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
26. Gatee
2012.01.26. 12:40
A Blizzard nem hülye, ponstosan tudja, hogy ez a kieg a legtöbb casual és fiatalkorú playernek be fog jönni. Belőlük pedig sokkal de sokkal több van mint a kemény hardcore playerekből akiknek jó része már BC vagy Wotlk környékén abbahagyta a játékot. Pontosan tudják mit csinálnak... Sajnos.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
25. Broavaz
2012.01.26. 14:17
"Feltételezhetően a Diablo 3 és a Heart of the Swarm még a 2013-as Blizzcon előtt fog megjelenni" nagyon jó, akkor 90% h másfél év múlva játszhatunk vele? Elég idegtépő tud lenni a blizz, remélem tényleg ütni fog.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
24. Silverstin...
2012.01.26. 14:45
Mialatt WoWoztam, többször is kiábrándultam a Blizzardból, szerintem nem jó irányba mennek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
23. kiskoller
2012.01.26. 15:06
Be vannak táblázva? Mivel? Megmondom mivel, a marketinggel!
Megint elmondják hogy mennyire sokat dolgoznak a játékokon, aztán az egyszeri ember azt gondolja biztos jó a Starcraft II, mert a Blizz sokan melózik a játékain. Nézzétek meg, MINDEN egyes Blizzardos hírben benne van hogy mennyire soakt meóznak a játékon, és hogy mennyire jó lesz. Ugyanazt többszőr látod = elhiszed.

Mists of Pandaria : tucatkieg, más egy ilyet két hónap alatt megcsinál, lásd Rift
Stacraft 2. part 2/3 : tucat kieg, tekintve hogy a játék már az előző résznél is kész volt, csak a Blizzard mer feldarabolni egy játékot 3 részre hogy 4szer annyi zsetonhoz jusson.Kvázi egy campaign DLC meg egy kis patchelés, de ez nekik egy teljes játék.
Diablo 3: egy az egyben az lesz mint a Dia2 (ami egyáltalán nem baj) ergo kb 2 év alatt meg lehetett volna csinálni AAAAAAAAAA minőségben.

Az meg hülyeség hogy annyit tesztelik a játékot mert biza minden Blizz játékban béna volt a balance, csak utána felpatchelték. Lásd Starcraft 1, Dia 1 & Dia 2. (Ez megint nem baj, ez a bevett szokás a játékpiacon)

Tehát akkor mi is olyan hatalmas meló? Jah, igen, a marketing bullshit, amit mindenki szépen megesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
22. Heroes27
2012.01.26. 15:15
tényleg nevetséges, amilyen tempóban haladnak ezek, ez már a 2012-es igényeknek már asbzolút nem fele meg, ráadásul a mai modernebb világban már nagyon nem igazán lehet megetetni az embereket ezzel a minőség dumával. Lassan egy 14 éves is tudja a programozás, munka-körülmények haladását, főleg aki benne van az IT iparban és követi azt. A blizz nagyon elvan tévedve, hogy azt hiszik ez menő még, egy dice egy komplett motort (ami a világlegszebbje jóformán), brutális nagy pályákat és "sztorit" megcsinált 2-2.5 év alatt. Egy Bio 3 év alatt jóformán egy trilógiát ad ki, amiért hollywood-i filmgyárosok térrdepelnek, tehát nem értem ezt a minőség bullshitet. A Crytec is új motorral, új, komplett játékkal állt elő, ezek meg egy felső nézetes H&S-t nem tudnak összekaparni 5 éve, amiről kiderül, már konkrétan sok változás nem is lesz a 2-höz képest, csak új köntös lesz ugyananyi kasztal. Tehát mire dolgozunk ennyit blizzard?

"coming soon 2154"
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
21. Whysper
2012.01.26. 17:17
Nem srácok Én tudjátok mit nem értek! X millió előfizető WOW-ra és azt mondják nem tudnak felvenni 100 cica babát 10 műsorvezetőt meg meghívni 15 sztárt. Mi köze van a fejlesztésekre ráfordított időhöz ahhoz ,hogy felvesznek egy Managert aki összehoz egy ilyen rendezvényt? Nem kella programozóknak eljönniük max 1-2 napra 1-2 nek ,hogy válaszoljanak a fejlesztői kérdésekre. Blizcon nem csak reklám hanem egy etalon is volt eddig az emebrek számár és sokan mentek oda. Most akkor a játékos a fontos vagy az ,hogy gyorsan kész legyenek a játékkal ,hogy kiadjanak valami idióta gamet ,hogy dőljön a pénz? Érted a Chelseanel dolgozm Angliában és ha van egy látogatói rendezvény akkor nem kell abba hagyni a foci mecset mert jön 1000 látogató. OMG
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
20. Whysper
2012.01.26. 17:20
"Broavaz - 2012-01-26 14:17:02" Én erre meg azt mondom húzzák csak az időt jól rácsesznek mert a GW 2 meg megfog jelenni időben és rácumizhatnak mert az egy nagyon jól össze rakott játék lesz akármilyen beállítottságú játékosnak és nagyon tartalmas is!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
19. Tuzvihar
2012.01.26. 18:27
Helyes-helyes. Inkább dolgozzanak, minthogy itt bulizzanak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
18. kiskoller Whysp...
2012.01.26. 19:56
GW2 = TOR = Rift = Warhammer = DDO = LotR

Mindegyiket a nagy Messiásként, a Szent WoW-gyilkosként várták a hívők, s bár mindegyik nagyon jó game lett (jobb mint a WoW) mégsem törték meg a WoW sikerét. Minden egyes MMO fórumán azt olvasom hogy "nem jó ez meg ez a feature, ha nem csináljátok meg időben kijön a XY játék és azzal fogok játszani mert az olyan tökéletes" Így várták a Warhammert, a LotR-t, a Riftet is. Aztán a Rift fórumain meg a TOR és GW2 cuccokat olvastam. Tuti hogy 1 éven belül a TOR fórumai is ilyenekkel lesnek teli. Aztán a GW2 is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
17. Andos
2012.01.26. 20:42
A GW2 ingyenes? Vagy mennyi lesz a havi előfizetés rá?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
16. Hispan07
2012.01.26. 21:36
Egyik oldalon megy a rinya, hogy ma már csak futószalagon kapunk évente egy újabb Call of dutyt és szeva, bezzeg régen mennyivel jobb volt.

Másik oldalon van egy cég, ami rendesen megcsinálja a játékait, mindegyik világsiker - de azért a sok vérpistike meg van sértődve, mert várnia kell még két hónapot. vagy hármat. vagy egy évet is akár.

mivel van azért még más játék a piacon, szerintem álljatok majd bosszút a Blizzardon ezért a súlyos személyes sértésért, hogy nem adja ki NEKTEK elég gyorsan a cuccokat és ne játszatok vele. pláne ne vegyétek meg. biztos szívükhöz kapnak, ha megtudják, milyen ridegek vagytok.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. and1ao
2012.01.26. 22:00
Andos: Free to play lesz megveszed 10 ezer forintért és játszol ugy ahogy az első résszel.

Másrészt én nem vártam soha egy mmo-tól sem hogy elverje a wow-ot mert ilyen nem lesz sőt ez annyira hülye szó erre egy mmo lényege hogy odakössön és ezt nagyon soknak egyetlen és legnagyobb problémája hogy nincs end content. Az Aion-nak is ujra nekiálltam így hogy kivan bővítve és már most fényévekkel jobb mint anno a tartalom leköt ezt kell megoldani a Bioware is benézte ezt és sok más is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. potkeny
2012.01.26. 22:05
Andos: Nem lesz havidíja, csak meg kell venni egyszer.

Értem-értem, tehát az 1-2 napos rendezvény olyan mértékben befolyásolná a fejlesztés ütemét, hogy amiatt hónapokat csúsznának.. hmm-hmm, persze, logikus.. Vagy csak nekem nem?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. kiskoller and1a...
2012.01.26. 22:15
A Földkerekség nem hordot még a hátán olyan fejlesztőcsapatot, amely a játékuk megjelenésekor belepakolt volna megfelelő end contentet. A wowban sem volt semmi, pár évig volt egy nagy raid meg egy rövid bossfight aztán ennyi. És még azok sem voltak benne az alapjátékban. Az alapjátékban csak party insták voltak, semmi end content.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. Whysper
2012.01.26. 22:48
Az nem vérpistiség ,hogy tény mondasz azzal ,hogy nem veri el nem is érdekel ,de mire kijönne a d3 addigra kijön a gw2 és sokan vagyunk akik inkább gw2 ez nem baj csak akár pistisség akár nem rendezvénynek mi köze van fejlesztéshez és azért tényleg soakt csúszik!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. Devio
2012.01.27. 02:27
Fúúúú! Megint kitört az értelem! Emberek!

Azon csodálkozok, hogy nem hangzott még el az a mondat, hogy "A Blizzardnak nincsen rá pénze!"

A Blizzcon csak részben marad el a fent említettek miatt! A másik része a dolognak, hogy gyakorlatilag nincsen semmi új amit megtudnának mutatni! Ez véletlenül sem fordult meg a fejetekben! Sebaj a szidás és a lehurrogás az sokkal menőbb!
Mit mutogassanak a Blizzcon-on?? Diablo 3! Ott a beta! Pandárol van infó+ PTR!
SC2-ben új questek plusz 1-2 új egység! Ezért biztos kidob Blizz x millió forintot!
Ezzel a fene eszi GW2-vel meg lassítsatok már! Nem tudom mi akkora eget rengető benne! ( halkan megjegyzem, hogy akkor már Tera online! )

Amúgy meg Hispan07-nek van igaza! Nem kell a Blizzel foglalkozni! Biztos sziven üti, hogyha 200 ember nem játszik vele vagy éppen 1 millió! ( Kb 5M játékos tartja fent az össz költségvetést és még mindig 9M játékos van. Osszunk szorozzunk és kijön, hogy valószínű, hogy van előretartása!)

Mennyetek az EA-hez sírjatok neki, hogy kéne ilyen játék és ő 2 éven belül kidob 5 részt! (igaz hogy szar lesz, de kint van) Ja EA. Az EA amúgy nem húzza le az embereket ugye? Hmmmm ..... lássuk csak Sims sorozat! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ az nem lehúzás vagy marketing ugye? Dehogy is! (meg nagyon sok hasonló az EA-től)

Megint csak dobáljátok a sarat mert nem úgy van ahogy szeretnétek!
Jó lesz az! Amúgy meg, ha még 500x elmondják, hogy sokat dolgoznak rajta én akkor is elhiszem mert (ha fáj, ha nem ) szart még nem adott ki a kezei közül!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Humbuk
2012.01.27. 11:58
Hispan07: elhinném amit írsz, hogyha nem a régi játékok HD-zálásáról lenne itt szó. Mert valljuk be a Wow óta nem igen alkottak semmi egetrengetőt. Sc2? ugyan már! Mintha csak átkonvertálták volna az Sc1-et és akinek az 1 tetszett, elkezdte nyomni a 2-t mert valljuk be 2010-11-12-ben igen csúnyácska már a 95'évek grafikája.

Szóval ha csak azt nézzük, hogy a Wow 2004-es, azóta igazából csak lazulás van náluk. Persze a wow is rengeteget fejlődött nem lett ez rossz, csak hát az igények vátoznak és akik imádták a vanillát (én is) azoknak már egy teljesen kifordult megváltozott Wow van ma jelen. Bcóta nem is eredetiztem és 2éve már törtön sem játszom.

Devio és a többiek! Én már szívesen látnék egy igazán új, eredeti BLIZZARD újító ötleteivel teletűzdelt minőségi játékot(nem SC, nem WC, nem DiO)! Ami nem a 90es évek sikereinek a lehúzása, mert ezen kívül kb semmit nem tud a cég felmutatni. Majd 20év telt el, ideje lenne a Warcraft,Starcraft,Diabló franchise-t kicsit pihentetni és valami újat, korszakakalkotót letnni az asztalra.

Mert amit most csinál, az nem ez az irány, hanem a profit és a piaci igények kielégítése... (ha az kell a népnek, tákolnak egy új kieget a wowhoz, ha az kell bontják a játékot 3-4 részre, ha dio 2 kell új grafkóval? megcsinálják)

Lássuk már be, hogy amit a felhasználó megvesz és "sikeresnek" mondható az eladás, az csak bátorítja a kiadókat. Ha a sok wowos úgy érvényesítené az akaratát, hogy 6millióan lemondják az előfizut, akkor a mega vállalatok is elgondolkodnának
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Heroes27
2012.01.27. 12:04
Devio de gondolom azon nem gondolkodtál, hogy az a több százezer, vagy már millió játékos, aki szereti a blizz játékait, MEGTISZTELI őket azzal hogy 13-15ezerért megveszi a szoftverért, jogosan ugat már több hónapja, hogy gyerekek, de ugyanmár, húzzatok már bele, egy kicsit tempósabban, mert gondolom te is láttad már azokat a vicces képeket, amiken öregapa meg felnőtt kutyák vannak. Nem hiába, ez rohadt lassú tempó, konkrétan nincs olyan cég, aki ezt az időhúzást megteheti, mint a blizzard. Mert miért? Az idő pénz. Igen, kurva sok pénz. Amit már említettem, hogy a blizzard azért van ilyen kényelmes pozícióba, mert a sok kocka eltartja a wow-al. Mind európában, mind főleg amerikában. Ha nem lenne ennyi hülye (már ne haragudjanak azok, akiket minősítek, aki azzal játszanak még, főleg majd a pandával), akkor az ezerszer értékesebb játékai rég kijöttek volna már. Csak hát az le van szarva, az a lényeg, hogy a fejőtehén üzemeljen.

És igen, szíven fogja ütni 200ezer-1millió játékos. Éhen nem fognak halni, de egy azaz 1 elvesztett játékos havi pénze is kiesés. Nagyon könnyen veszed te ezt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Devio
2012.01.27. 18:05
Humbuk: Igen egyet értek veled ezen a téren! Én is szeretnék egy igazi nagy durranást! Ami újra saját ötletek illetve nem látott még a piac!
Az pedig, hogy kicsit átdolgozzák engem nem zavar! Ami jó azt nem szabad piszkálni! Amúgy lehet, hogy nektek,nekünk ezek kis semmitmondó újítások, de nekik az iszonyat munka! Szerintem ezt ne feledjük! A Grafikát felejtsük már el legyetek kedvesek! Aki még mindig nem tudja megérteni mért ilyen az vessen magára!

Amúgy én is wowzom, és bevallom nekem sem tetszik amit a blizz csinál a WoW-al. Mármint amerre halad. Röhej egyszerűek és semmitmondó taktikák! Ennek ellenére Élvezem a játékot még most is. Nem kötelező nekem a raidre járni ugyebár!

A piaci igény kielégítéséhez csak annyit tennék, hogy (mert itt mindenki a Vanilla idővel dobálózik) akkoriban egy 12-14 éves gyereknek nem volt gépe, internetje, de ha mégis nem igen hiszem, hogy soknak állták a szülei a havidíjat!

Heroes27: Hát van érdekes gondolkodás módod! Mért is ugrálsz te? Mért is vetted meg a Blizzard játékát? Mert ezután feljogosít téged, hogy eldöntsd mikor adják ki a játékot? Ezt még te sem gondolod komolyan!
Ezzel az időhúzással meg kivégeztek! Te tudod mi folyik a Blizzen belül ugye? Ott vagy mindig és nézed, hogy mi van! Biztos, hogy a Blizz csak játszik velünk! Direkt nem adják ki és direkt húznak minket, hogy minél kevesebb ember vegye meg!Sebaj a sok értetlen lassan lemond róla, lemorzsolódik! Teszem fel azért, ha 2 nap múlva kijönne a Dio3 szaladnál, megvennéd, játszanád és ezután te lennél itt a legnagyobb szitkozódó, hogy ez milyen szar! Meg ez mért így! Az mért úgy! Mért nem csinálták kicsit tovább! Gondolom azt máris elfeledted, hogy az utolsó pillanatban hatalmasat módosítottak a játékon!
Az pedig, hogy 1milla játékos elmegy tőlük, hát na bumm! Az elmúlt időkben 3M hagyta ott őket! Emlékezzünk 12M Aktív acc. volt! Most már csk 9M körül. Ne dramatizálj!
Az pedig hogy lehülyéztél...hát semmi gond! Amit írtál semmi új, csak beálltál a sorba és fújod a hülyeséged! Köszönjük! Ülj le 1-es!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Heroes27
2012.01.27. 18:35
Ha én 1-est kaptam, te -600at kapnál. De a te godolkodásmódod alapján neked meg 90 éves korodban adnám oda a dio3-at és addig fújjad a baromságodat, hogy ők a király cég, meg hát mi az hogy én ugatok, amikor belőlem élnek. Tudod, szórakoztatóipar. Ők vannak értem, nem én értük. A cégem sem értem van, hanem akinek nyomom a melót képzeld. De rajtad nem lepódök meg, múltkor is olyan válvertve védted ezt a tetves multit, hogy öröm volt nézni. Mindenki hülye volt, csak te nem. Tehát biztos é vagygok a hülye, 999-en mondják hogy gáz, de mindig van egy, aki azt mondja, ez a tuti, de a királyak.

És a másik felvetésedre, nem vagyok a ott a bliiznél, de Steve biztos azért lépett le ezektől, mert olyan rózsás volt a helyzet
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Humbuk
2012.01.27. 23:45
Devio: Nem tudom, hogy játszottál-e a vanillával, de ott a pvp, az pvp volt. Volt olyan amikor 40percig dueleztek a játékosok egymással és stb stb. (akkor nagyon sokat kellett melózni, hogy pl igazi cement sámán legyél, mert a cuccokat úgy kellett "kukázni" minden honnan, mert nem igen volt jó pve enhancement shaman set ^^) Nekem akkor jó kis kihívás volt a Wow, de a Bc után már a józan észre hallgatva, abba hagytam az eredetit. Azok akik az elejétől kezdve követték a játék történetét, mostanra kinőtték azt.

Mondtad, hogy akkor sok embernek nem volt nete meg gépe. Képzeld el, hogy középsuli mellett, suli után dolgozni jártam, gyűjtöttem a pénzt, hogy megvehessem, eszkábáltam egy pc-t(haveroktól vett cuccok, bontó stb) amin éppen, hogy elfutott. Előfizttem saját pénzemen az internetre (ami akkoriban 2.5mbitért 14k huf volt), és a wowra is.

Ma már egészen más a világ, más a fiatalság is (14-1 mások az igények, és ha lenne időm wowozni, a pandaria már nem nekem szól ^^ (25)

Tudom én azt, hogy a játékok programozása, grafikai megalkotása, modellezése borzasztóan nagy munka, és becsülöm is ezeket az embereket akiknek meg van ehhez a tehetsége. De amit most művel a Blizz, az akkor is undorító, főleg, hogy be eteti az embereket és utána átvágja őket. (az átvágást az előrendelésekre, a különböző akciókra stb-re értem)

Én valószínüleg nem fogok Dio3azni, de azért figyelemmel kísérem a dolgokat. aztán kitudja? Ha kapok munkát külföldön, még az is lehet, hogy megveszem.


Heroes27 ne marjátok egymást, felesleges. Most inkább összetartani kell, és ha nem is értünk mindenben eggyet, akkor sem vagyunk egymás ellenségei. Mert bizony ez az ellenszenv az, ami miatt ma ott tart a társadalmunk ahol tart.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Axane
2012.01.28. 12:49
Tessék már gondolkozni, mielőtt nagy szavakkal vagdalkozunk!

Nem, kedves Heroes27, nem érted vannak. A többségért vannak, tudom szar ügy, de ez van, és megtehetik, sőt kell is nekik, ez üzlet, így működik. Ez egy multi, meg kell érteni. Nem pontosan emlékszem, de volt róla cikk tán itt is, hogy pár százezer előfizető már profitot is ad nem csak eltartja a játékot, ehhez képest a cirka 10 millió előfizetős játékra miért is mondaná, hogy "na jó off, mert van 1 gyerek a gyönyörű Hungáriában aki szerint adjunk ki újat, jobbat, szebbet, csillogósat"? sőőőőt ha 2 millió mondja is leszarja. 10m>2m .
Félre ne érts, nekem se tetszik, nem is wowozom, mert szart csináltak belőle, de ez az én véleményem, és ők leszarják, és jól teszik, mert így keresnek pénzt. Sok pénzt.
Ha nekem lenne fagyizóm, ahol én eperfagyit árulok, napi 20 embernek, de lenne 3-4 aki vaníliát akar, de ha azt is elkezdek árulni akkor a fix 20 csökkenne, akkor én is szarnék a 3-4 főre sajnos. Mert ugye, ha kiadna vmi újat, akkor a wow szépen csúszna lefelé, nem kockáztat, jól teszi. A többi miért dobál ki ennyi újdonságot? mert nekik nincs egy olyan címük, ami ennyire stabilan hoz ennyi pénzt, ők nem tehetik meg, hogy vakarják a golyóikat, a Blizzard megteheti.
Nekem sem tetszik, de attól még tény, hogy minőségi játékokat adnak ki, és baromira sikeresek vele = nem kell változtatni.
Ugyanazt teszik amit az apple például, meg minden piacvezető cég, ott is van 1 Iphone, kiadták ugyanazt szinte némi csiszolással megint = kevés munka elképesztő profit.
http://ipon.hu/hir/szarnyal_az_apple_csak_ugy_dolnek_a_rekordok/19160
Itt jegyezném meg, hogy utálom az apple-t, féreg cégnek tartom a termékei meg inkább státusz/divatcikkek, de ennek ellenére felfogom, hogy miért csinálja, és hogy k*rvajól csinálja.
Nem szeretni kell, csak felfogni, hogy miért van ez így. A Blizz kaszálni fog megint, mert bármennyire is szar, hogy Te/Mi kinőttük, de a 15 alattiak, és az ázsiaiak bizony megveszik majd, és húzzák majd a pandát, és iszonyat profitot fognak termelni. Sajnos meg kell érteni, hogy a tömegért van a multi, nem az egyénért, azt a világot már el lehet felejteni, faluban, a sarki kisboltban is már csak helyenként áll meg az, hogy az egyes vevő is fontos.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Heroes27
2012.01.28. 18:52
Lehet egy kicsit jobban berágtam, mint kellett volna, nem Devio a hibás, és nem is én. Persze belátom, hogy az én egy csepp szavam nagyon kevéske, de arra akartam felvilágosítást adni, hogy nem csak én látom így, haogy te is mondtad, neked sem tetszik és sokan akik most ezt is elolvassák, tudják, hogy igen, brutál lassú a Blizzard. És még csak azt sem szabad mondani, mert jó munkához idő kell, amikor az előző játékokat is a mai napig patchelik, és nem hiába.
Akkor ott van a Starcraft üzletpolitika. Egy játékot a blizzard megteheti, hogy 3 részbe szed szét. Ahogy te minősítetted az apple.t én a blizzardra mondom, hogy egy féreg cég. És egyre többen látják, azt elimserem, hogy jó játékot csinálnak, nagyon jók, ezen nőttem fel. De aki már nem, az azt mondja, blizzard? Aha egy csiga szar nulla játékkal, Activision árcédulával. Mert valjuk be, nem sok AAA-s cím van 13-15 ezer forintért, a konzolok meg majd örülhetnek a 20ezres dio3-ért, tegyék össze a kezüket, ha annyi lesz. Persze, üzeltileg no1 a blizzard, de mivel én az üzeltben nem szerepelek, így nekem meg szar. Várok, kurva sokat, aztán kurva sokat fizetek, és aztán nem olyan biztos, hogy kurva jó is lesz a játlk, mert az sc2 szerintem nem lett annyira jó, mint lett. De ez csak megint az én véleményem.

Na mind1, moderátorként nehogymár én flame-jek
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Devio
2012.01.28. 21:25
Humbuk: Valahol én is ellent mondok magamnak, de én is tudom mi a WoW hibája!
Nem egy! Nem kettő hibája van, hanem számtalan!! Hogyan is fogalmazzam meg.
Érzem hogy most haltam meg! Sajnos bevallom őszintén, hogy én a LK-el kezdtem a WoW-ot! ( érzem a Thunderfuryt a szívemben!!!!) Mint mondtam most is játszogatok vele. Ez nem azt jelenti, hogy a játékot tökéletesnek látom, de a mai napig sajnálom, hogy 6 évvel ezelőtt nem tudtam, hogy mi az a WoW! Nagyon szerettem volna játszani akkoriban vele! A játék hibáit most nem fogom felsorolni mert elég hosszú lenne.( AV->rush tactik->3 perc vagy kevesebb! Hát gratulálok kedves blizz!)
Hallottam olyat, hogy az AV vanillában 5-6 órás volt! (remélem igaz is! )
Na de többet sem a játékról mert nem ez a lényeg most itt!

"De amit most művel a Blizz, az akkor is undorító, főleg, hogy be eteti az embereket és utána átvágja őket. (az átvágást az előrendelésekre, a különböző akciókra stb-re értem)" Ezen kicsit elmerengenék! Nagyon, de nagyon sok cég, multi csinálja ezt! Nem sorolok mert ti is tudjátok! És most azért is felhozom!! Ki is volt az a nyomorult, sunyi, pofátlan, semmitmondó multi aki több mint 30.000 FT-t kért a CE-t?? Szerintem a választ itt mindenki tudja! Az a baj, hogy most a Blizz van reflektor fényben és a legkisebb mozdulatuk is óriásira van nagyítva! ( Bár ha kiharcolták maguknak! ezalatt azt értem, hogy nem kellet volna olyan sok mindent elmondani. Bár ennek a kiváltó oka szerintem a másik oldal. Nem más mint a rajongók. )
Valamint kiragadok még egyet! "Ha kapok munkát külföldön, még az is lehet, hogy megveszem." Erre lentebb visszatérek!

Axen: Kicsit magamra veszem tőled is, hogy leminősítesz!! Nem értem mért baj az, hogy én játszom a WoW-al? Azért mert neked nem tetszik attól ne minősítsd le a maradék 9M embert légy szíves! A mostani guildben is nagyon sok 30 feletti ember van! Nem azért WoW-oznak hogy Hard core módon tolják, hanem hogy szórakozzanak és kikapcsolódjanak. Ezt a 15 éves kijelentésedre értem!
Amúgy, tetszik amit írtál! Szerintem a Blizz most is a jóra törekedik. Arra, hogy nekünk játékosoknak jó legyen! Sajnos azonban a társadalom változik! A "baj" , hogy most már boldog, boldogtalan WoW-ik! Ahogy haladunk előre, úgy változik a játékigény! Sajnos a Blizz pedig a pénz illetve bevétel terén kezd rossz irányba haladni a változás miatt. Én így látom a dolgot és ezért nem is szidom a blizzardot! Nekem is rossz érzés ez (jöhet, hogy de mégis véded!!), de ugyan akkor érthető is! Amint mondtam nem ő az egyetlen aki ezt csinálja!

Heroes27: Mivel moderátor vagy így legalább te ne beszélj már ilyen csúnyán! Moderáld már magad egy kicsit!! D
Semmi gond! Nekem az tette, be a kaput ahogy írsz és hányod lefele a Blizzárdot holott más is pont ezt csinálja!!( szerintem az EA még mindig nagyobb volumenben)
Ez tőled van. "aztán kurva sokat fizetek, és aztán nem olyan biztos, hogy kurva jó is lesz a játlk" Itt visszatérnék Humbuk külföldi lehetőségére! Én Németországban vagyok! Egy ide kinti átlag ember ezt úgy fogja fel az 1200€ fizetése mellet, hogy "Sebaj ezt is megvettem" és utána bedobja a sarokba! Nem fogja érdekelni, hogy kidobott 35-40€-t! Mert ez itt nem pénz. Szóval ezen a téren ne a pici hazán költségvetéséből induljunk ki! ( Idekint 1000€ a minimál bér! A műszaki cikkek olcsóbbak!A kaja ugyan annyi! SŐŐŐTT.... még olcsóbb! Ez csak a pénz véget mondom. Nem ez a lényeg!

Ez jó hosszú lett! Bocsánat! Ja és Heroes27 megkérlek, hogy kulturáltan válaszolj legyél kedves, mert az előtted íróknak is sikerült!
Valamint ez nem a Te hibád és nem is az enyém! Ez mind a Blizzard hibája!!! D Az pedig, hogy itt kicsit kiosztjuk egymást az számomra nem gond, csak tegyük kulturáltan!
Emberek vagyunk külön véleményekkel! Ha egyforma lenne mindenki az unalmas lenne! ) ( csak ne lenne sokszor oly nagy vélemény eltérés!! ( ezt értem a világra )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Humbuk
2012.01.30. 07:40
Devio: Hát igen 6óra de ez igazából szerver függő volt, mert azon a szereveren ahol én küzdöttem volt 8-10órás Av is, mert olyan jól ki volt egyensúlyozva a két csapat, tudásilag is, meg kasztügyileg is.

"Ki is volt az a nyomorult, sunyi, pofátlan, semmitmondó multi aki több mint 30.000 FT-t kért a CE-t??" ezt így hirtelen nem tudom hova tenni.

Ha őszinte akarok lenni, lehet, hogy tényleg nincs miről beszámolniuk, ahogy lent írták páran, de én sem mernék a rajongóim szemébe nézni a helyükben
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Devio
2012.02.01. 04:50
Humbuk: Nem más volt mint SWTOR! De most olvasgattam meg és 40K volt a CE!
Az milyen dolog már? Ez bezzeg nem undorító! Azért a blizz nagyon sok mindent felmutatott már! Erre jön egy ilyen multi és hopp 40K a semmiért! Hogyha nem is a semmiért, de a láthatatlanra!

Mért pont szerdán van server down! Ez így unalmas! Amúgy is mért van server down! A blizznél nem is dolgoznak!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!