iPon Hírek

Elmossák a C&C 4 emlékét...

Dátum | 2013. 05. 10.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Victory Games nem tartja sokra a Command & Conquer 4-et, ezért megfogadták, hogy helyrehozzák a sorozaton esett csorbát. A vezető dizájner Samuel Bass azt nyilatkozta a GameInformernek, hogy "lemossák a C&C4 után maradt foltot". Ezt a szándékukat kifejezésre juttatják az újonnan indított exkluzív fejlesztői napló sorozatban is:
"Ahhoz, hogy ezt véghezvigyük, vissza kell mennünk a gyökereinkhez és megtalálni azt, ami rajongóvá tette a sorozat rajongóit." A cél, hogy a bázisépítés ne váljon ismét szokásos unalmas tennivalóvá, a nyersanyag gyűjtögetés ne kívánja meg a teljes figyelmünket, a fókusz pedig ráterelődjön a pörgős akcióra és a rengeteg féle működő stratégia közti választásra. Fontos, hogy a fejlesztések igazán számítsanak, a játékosok erői pedig tényleg zsigerinek hassanak. A csapatot egyértelműen a Generals inspirálta, ami nem csoda, mert az új játék eredetileg Generals 2-nek volt bejelentve, mielőtt free-to-playre változtatták, és újragondolták mint platformot, nem mint egyszerű single-player játékot. A Command & Conquert Frostbite motor hajtja, az eddigiek alapján nem néz ki rosszul. Bétára a hivatalos honlapon jelentkezhettek.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

11. Trevize198...
2013.05.10. 16:01
Nekem az a folt a Red Alert 2: Yuri's Revenge utáni egész időszak. Ha elmossák akkor szívből grat nekik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Rannon
2013.05.10. 18:25
A régi jó 2D-s C&C, azt már ez vissza nem hozza..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Shinjiii
2013.05.10. 20:49
Ez nem is fog egy C&C-t visszahozni. Ez Generals marad, csak a Command&Conquer nevével. Nézz rá a gameplay-re és a környezetre, tök ugyanaz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Humbuk
2013.05.10. 22:11
Igen, sajnos amikor meghallottam, hogy "We were huge fans of Generals" már alább is hagyott az érdeklődés...

Trevize1987: Szerintem még A C&C 3 ban ha kikapcsoltad az összes segítséget néhol még lehetett érzni a TSun hangulatát, vagy a sötétebb multis pályákon.

A red 3 szerintem undorító, a C&C4-nél meg kb 1perc gameplay után tudtam mi merre hány méter.

Sajnos a régi C&C már csak egy kedves emlék marad.
Hehe soha nem felejtem el, hogy a RA1-ben milyen feszült izgalommal vártam a pályákat.
LEhet elő is keresem a First Decade-et
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. LechooEdy
2013.05.10. 23:36
Nekem a Generals sosem volt egy igazi CnC. A Red Alert és Tiberium vonal az igazi. És A RA3 és a CnC3 is nagyon jó volt. Viszont nagyon hiányzik a Yuriban lévő pici pipa, hogy Superfegyverek tiltása.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. SzAdamAndy
2013.05.11. 00:50
c&c fan vagyok és a tiberium univerzum a kedvencem, a c&c 3 nekem tetszett legalábbis emlékeztetett a TSUN-ra ami a sorozat örök kedvence számomra, a c&c 4 meg egyenesen hulladék lett, az ra3 meg szintén, amivel nagyot csalódtam hogy hogyan lehetett az apocalypse tankról levenni a végvédelmet?? az mikor volt op ra2-ben? kérdem én. R.I.P. Westwood

@Humbuk
Igen a c&c3-ban valamelyik nagy multis pályán felehett támasztani a TS ből a Mammuth mk2-ő , a mk3 meg nagyon jóra sikeredett.

A videóról meg annyit hogy: What is this Shit???
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Benny
2013.05.11. 10:24
A generalst szerettem, ahogy bázist építeni és nyersanyagot gyűjtögetni is. Kíváncsian várom a játékot.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. myckie2
2013.05.12. 10:09
Generals nekem is nagy kedvencem. Nemrég még a haverokkal újra multiplayereztünk egy kicsit.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. j.panzer
2013.05.12. 19:49
Régen imádtam a C&C játékokat. Bár a Tiberium univerzumot utáltam (mai napig rémálmok gyötörnek ha meghallom a "Silos Needed!" mondatot. Végül is a játék alatt nem hallottam, csak 50 milliószor, másodpercentén 2-szer. Az szánalmas volt.

De jött a Red Allert, istenem de imádtam. Faterral nyomtuk, mint állat. Aztán jött a RA2, amit szintén imádtam, és méééég a JR kiegészítő is elment. Aztán jött a Generals (+ZH), ami elsőre nagyon nem tetszett, de aztán megszerettem, és gyakorlatilag legalább akkor kedvenc lett, mint az elődök.

Viszont minden ami ezek után jött egy förtelem volt.
C&C3 és a KW, a RA3 + UR, végül pedig a C&C4 hánytam tőlük. Még a Tiberium Alliances-el is játszottam pár hétig, de nagyon nem jött be.

Kötve hiszem, hogy ez az új vacak tetszeni fog. Előrször is online lesz, azt alapból utálom, maximum akkor érdekelne, ha lenne Story mód, amiről megy a ködösítés. Eredetileg arról volt szó, hogy lesz, aztán hogy nem lesz, aztán megint, hogy lesz, majd megint nem lesz, most meg már nem tudom, és egyre kevésbé érdekel.

Ahogy elnéztem a videókat, ez valami átmenet lesz a Generals, és a Tiberium univerzum között. Ahogy elnéztem lesznek terroristák és Orca vadászok is, tehát ez arra utal, hogy a időben (és technikai fejlődésben) a két univerzum között fog játszódni, ami elsőre elég unszimpatikus. Egy nagyon erős story mód kéne ahhoz, hogy tetsszen nekem, de erre nem túl sok esélyt látok. Ez az ingyenes, online játékmenet pedig szerintem kész rémálom lesz. Gyűlölöm az online játékokat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Cyberbird
2013.05.12. 21:02
Ha nem is az onlineokat, de az ilyen free to play-eket én is undorítónak tartom... Amúgy én is ott zártam be a videót, hogy we are huge generals fans. Ok, eljátszottam vele én is, de sosem volt igazi c&c érzésem...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Humbuk
2013.05.14. 10:11
j.panzer:
Csak le kellett volna venni a voice hangokat és nem hallottad volna és költeni a pénzt ezerrel. MOndjuk én *.ini-ben mindig átírtam TSunban is a tárolók kapacitását, ezért nekem soha nem volt gondom vele. Az ős C&C az más meg a RA 1 ^^

Könnybe lábadt a szemem amikor először megláttam a V3as rocket launcher rakéta indítását és az a füst és a röppálya és a hangok!!! Szép emlékek Biztos mindenkinek van ilyen élménye ^^
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!