iPon Hírek

Élő szereplős sorozat készül a Life is Strange alapján

Dátum | 2016. 07. 28.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

Megkezdték a Dontnod Entertainment hatalmas sikerű játékára, a Life is Strange-re épülő digitális sorozat készítését. A Square Enix partnerei a Legendary Digital Studios és a dj2 Entertainment lesznek a munkában, ez utóbbi részt vesz a Sony Sonic-filmjének létrehozásában is. A játék tumblres posztja szerint a projekt egyfajta TV-műsor formátumot használ majd. A Legendary részéről Cory Lanier és az egyik alelnök, Greg Siegel felügyeli a munkálatokat.
„A Life is Strange egyike azon ritka alkotásoknak, melyekben egyszerre ott vannak a hihetetlenül kidolgozott karakterek és történeti szálak, illetve a magával ragadó játékmenet. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy Arcadia Bay világát egy új módon kelthetjük életre.” – mondta Siegel. „Büszkék vagyunk arra, hogy a Legendary partnereként dolgozhatunk Arcadia Bay és a Blackwell Academy új verzióján, felhasználva a valóságosnak tűnő, hihető karakterek és az emlékezetes események gazdag tárházát. Most, hogy a játék első epizódja ingyenesen elérhető, elérkezett a legjobb idő arra, hogy a rajongók barátaikat is bevezethessék ebbe a gyönyörű világba.” – tette hozzá Jon Brooke, a Square Enix európai marketingért felelős alelnöke.
A rendező és az író személye még nem ismert, de a Legendary nemsokára elkezdi keresni a megfelelő embereket a posztokra. A Dontnod részvételének mibenléte is tisztázatlan egyelőre. Kis baki, hogy a Legendary hivatalos bejelentésében elírták a stúdió nevét” Dontdod”-ra, remélhetőleg ez nem a projektre fordítandó figyelem és törődés mértékét jelző ómen. A Life is Strange első epizódja, a Chrysalis július 21. óta érhető el ingyenesen PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox One-ra és Xbox 360-ra is.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. ViraagB
2016.07.31. 12:48
Ez volt az a játék, amit nem a grafika, a látvány miatt szerettünk... Az a játék volt, ami érzelmeket tudott kiváltani... örömöt, szomorúságot, sajnálatot, feszültséget, félelmet... mindent, amit csak egy játék adni tud, ez megadta. Ezért volt olyan jó, és ezért érdemli meg, hogy soha ne felejtsük el.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!