iPon Hírek

Előlapi kivezetések utólag? Lian Li BZ-U02

Dátum | 2008. 08. 04.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A Lian Li kínálata az elmúlt hetek folyamán számos új házzal bővült, ezekről korábban hírt is adtunk. A házak után most egy kiegészítőt dobott piacra a gyártó, amely főként azoknak a felhasználóknak lehet majd nagy segítség, akik régebbi, vagy olyan számítógépházzal rendelkeznek, amelyen nem találhatóak előlapi kivezetések. Az újdonság egyetlen 5,25 hüvelykes bővítőhelyet foglal el a számítógépházban.


A Lian Li egyszerű, ám de nagyszerű kiegészítője BZ-U02 típusjelzéssel kerül forgalomba, az egységen különböző, hasznos I/O kivezetések találhatóak. Az újdonság összesen négy darab USB porttal, egy darab IEEE1394-es csatlakozóval (FireWire), egy eSata kivezetéssel és két audió csatlakozóval van ellátva, amelyek közül az egyik jack port egy fejhallgató kimenet, míg a másik egy mikrofon bemenet. A Lian Li újdonsága fekete és ezüst dizájnnal kerül a boltok polcaira.

A terméken található pici ajtó, amely a különböző portok előtt található, tökéletesen zár, így a csatlakozókhoz nem tud bejutni a por - állítja a gyártó. A Lian Li a különböző csatlakozók életre keltéséhez megfelelő hosszúságú kábeleket is mellékel: a portokhoz csatlakozó vezetékek 800 mm-es hosszúsággal bírnak, így nagyobb házban sem akadály a termék használata. A Lian Li már megkezdte a BZ-U02-es modell szállítását, az egyszerű, de hasznos kiegészítő ajánlott végfelhasználói ára 30 dollár körül fog elhelyezkedni. Az újdonság magyarországi ára és megjelenése egyelőre még kérdéses.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. polarx
2008.08.04. 13:02
(Vendég_Myke_* @ 2008 Aug 4, 10:13) Ezeket a csatikat szerintem alapvet? egy házra feltenni, ezért kicsit sok a 30 dolcsi...

hát igeen.. az én 4500 ft-os házamon is van 2 usb meg mic meg füles kimenet.. a többi nincs de ezeket se használom mert sok hülye kábel lóg ott össze vissza aztán nem úgy megy a leveg? ahogy kéne.. én speciel fölöslegesnek tartom az összes ilyen dolgot.. örülök ha gyárilag nicns benne nem hogy még vegyek is bele ilyen sok szemetet
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. polarx
2008.08.04. 13:10
mert hogy?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. polarx
2008.08.04. 15:32
"A másik meg az, hogy ha be kell dugni egy flasht nem fogok bemászni az asztal alá vele, inkább lehajolok.
Mondjuk az a 30dollár ezér rablás!"

erre találták ki az usb hosszabítót szvsz..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. polarx
2008.08.04. 16:25
50 cent ne viccelj már.. 50centért egy akkora darab alu-t se kapsz.. 80 Ft-ért kétlem hogy előállítja nekem bárki is..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!