iPon Hírek

Előrendelhető a Zune HD, sok-sok kiegészítő

Dátum | 2009. 08. 13.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

Néhol már előrendelhető a várva várt Zune HD

A Microsoft a mai naptól kezdve fogadja az előrendeléseket a cég Zune HD névre keresztelt hordozható médialejátszójára, amely OLED érintőkijelzővel bír és a közlemény szerint szeptember 15-től kezdve válik elérhetővé kereskedelmi forgalomban. Az elmúlt hetek folyamán kiszivárgott információk alapján a Zune HD 16 GB-os változata 219,99 dollárba, míg a 32 Gb-os verzió 289,99 dollárba fog kerülni. Ezért az összegért egy 16:9-es képaránnyal rendelkező, 480 x 272 pixeles natív felbontású érintőkijelzővel ellátott készüléket kapunk, amely az Nvidia Tegra SoC (sytem on chip, azaz rendszer egy chipen) megoldása köré épül. A készülék egy külön megvásárolható dokkoló segítségével zökkenőmentesen képes a 720p-s videók HD televízión vagy monitoron lejátszására is.

Zune HD
A kis készülék beépített WiFi adapterrel és HD rádió támogatással egyaránt rendelkezik, sőt, egy ütőképes webböngészővel is el lesz látva, plusz képernyő-billentyűzetet is tartalmaz majd, bár ez utóbbi funkció már-már alapnak mondható. Az előrendelés alkalmával a vásárlók a Microsoft online áruházából a fekete színben pompázó 16 GB-os és a 32 GB-os platina modellből választhatnak, ám a hivatalos megjelenés után már ötféle színből lehet majd válogatni. Előrendelést egyébként nem csak a Microsoft-nál, hanem a Best Buy-nál, az Amazon-nál és a Walmart-nál is le lehet adni a termékre.

Rengeteg kiegészítő érkezik az újdonsághoz


Zune HD AV Dock.
A várva várt termékhez számos kiegészítőt is vásárolhatnak majd aleendő Zune HD tulajdonosok. A kis készülék ugyan képes a 720p-s fájlok lejátszására, de a 480 x 272 pixeles natív felbontású kijelzőn ezek nem élvezhetőek, így a termékhez egy HD AV Dock névre keresztelt kiegészítőt is kínálnak majd, amely segít a lejátszó HD televízióval való összekapcsolásában.

Zune HD Sync Dock
Magából a dokkolóból kétféle változat kerülhet a boltok polcaira: a Zune HD AV Dock, amely AC adapterrel, távirányítóval, HDMI/AV kábelekkel is el van látva, 89,99 dollárba fog kerülni, míg a Zune HD Sync dokkoló, ami csak AC Adaptert, távirányítót és egy USB kábelt tartalmaz, 49,99 dollárba fog kerülni. Ez utóbbi, vagyis a Zune HD Sync Dock az előző generációs Zune lejátszókkal is kompatibilis lesz. A vállalat az autós felhasználásra is gondolt: a Zune Premium Car Pack, amely szintén használható minden Zune lejátszóval, egy kijelzővel ellátott FM átjátszóból, valamint egy töltőből áll 79,99 dollárba fog kerülni.

 

AV PowerPackSzinkronizációs kábelPrémium autós csomag.
A gyártó alap tartozékokat is kínál majd a termékhez: a Zune Sync Cable névvel ellátott szinkronizációs kábel 19,99 dolláros áron lesz elérhető, míg a Zune HD AV & Power Pack, amiben AC adapter, valamint HDMI- és AV kábelek kapnak helyet, 49,99 dollárba fog kerülni.

A kiegészítők és a Zune HD hordozható médialejátszó hivatalos megjelenésére tehát szeptember 15-én, azaz alig több, mint egy hónap múlva kerülhet sor.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. MassKilla
2009.08.14. 01:32
VISSZA A HIRHEZ

úgy hallottam maga a készülék sem igen lesz 60 ezernél drágább... lehet érdemes lenne egyre beruházni... ha már lejátszaná a fullhd-t, akkor 200% hogy vennék, egy 32 gb-osra ráférne 2-3 fullos film... de jó is lenne nézhetném a 94 cm-esen 0-24
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. OrvAjn69
2009.08.14. 12:14
szerintem ez egy felesleges pénzkidobás. Ez a rengeteg adapter is csak arra szolgál, hogy lehuzzák az embert. :S
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. greganka
2009.08.15. 13:23
nekem teccik és hogy hogy netezni is lehet rajta wifin
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!