iPon Hírek

Először saját címekkel kell megerősíteni a Wii U-t

Dátum | 2013. 06. 21.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Satoru Iwata, a Nintendo elnöke pontosan tisztában van azzal, miért gyengélkedik a Wii U, és azt is tudja, hogy ezért a helyzetért kizárólag ők felelősek. Nem a külsős kiadók, nem véletlen események összejátszása, kizárólag ők - mindezt azt követően, hogy a Ubisoft kijelentette, nem fog több Wii U-exkluzív játékot ajánlani a Nintendónak, amíg nem változik meg gyökeresen a konzol népszerűsége. Ennek megfelelően Satoru kialakított egy tervet is, melynek lényege, hogy a first party címekkel az év végéig szépen belendítik a Wii U hintáját. "Miután ez sikerült, megpróbálunk sikeres third party címeket hozni a Wii U-ra a külsős partnereinktől. Hiszem, hogy nagyon fontos a külsős kiadók támogatása a Wii U-n, és nagyon is hajlandó vagyok változtatni a jelenlegi szituáción." - mondta Iwata. Reggie Fils-Aime, a Nintendo of America vezetője szerint már el is indult némi mozgolódás azt követően, hogy az E3-as közvetítésében a Nintendo számos nagy, belsős címet mutatott be, és jelentette be azok megjelenési dátumát. "Beszélgettem néhány nagyobb kiadóval, és ők is látják, mennyire elkötelezettek vagyunk például a Mario, a Donkey Kong és a Zelda irányába. Amikor megvitattam velük a jövőbeni terveiket, és hogy milyen felhozatalt szeretnének kihozni a különböző konzolokra, látszott, hogy már tervezik a Wii U-s fejlesztéseik megerősítését."

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. heckles04
2013.06.21. 15:01
"Satoru Iwata, a Nintendo elnöke pontosan tisztában van azzal, miért gyengélkedik a Wii U, és azt is tudja, hogy ezért a helyzetért kizárólag ők felelősek. Nem a külsős kiadók, nem véletlen események összejátszása, kizárólag ők "

ez is ritkaság, hogy egy ekkora cég ilyen helyzetben, nem kezdi a sárt másra kenni és bemagyarázni hogy ők nagyon jók meg minden, és ez mind önhibájukon kívül történt...

mindet microsoft feldolgozásban:
a termékünk nagyon jó, és ezért még több first party címmel szeretnénk megajándékozni a játékosokat. valamint egy ubisoftos meg állapodás keretében meg egyeztünk, hogy ha tovább nő a a konzol népszerűsége még több exkluzív játékot gyártanak hozzá.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Kobest
2013.06.21. 15:38
heckles04 Így van, azért tényleg ritkán látni ilyet, hogy saját magukat hibáztatják, nem pedig mondjuk a kalózokat, vagy bárki mást.

Viszont attól tartok, hogy nem lesz elég az, ha új Mario, Donkey Kong vagy Zelda címeket fejlesztenek belsőleg. A Wii-t talán még elvitte a hátán a sok party cím meg a fenti karakterek játékai, de nagyon úgy néz ki, hogy a Wii U esetében ez nem igazán fog menni...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. heckles04
2013.06.21. 16:01
@Kobest igaz, bár biztató, hogy jelentettekbe splinter cell-t, meg assassin's creed-et(ugye így kell leírni?). ha ilyen címek még jönnek, akkor megnyerhetnek pár új játékost. Azok számára pedig újszerűen foghatni mario, etc remake.

szvsz én wii u-t vennék, ha konzolra adnám a fejem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Riddick77
2013.06.21. 17:42
Addig sem volt sok esélye,amíg nincs itt a két Nextgen konzol.
Amint kijönnek R.I.P Wii U.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. SzAdamAndy
2013.06.22. 01:53
Bayonetta 2 WiiU only lesz, de ez mégis csak egy darab játék de legalább ez is valami.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. nemlehet
2013.06.22. 09:55
Neeem hiszem el, hogy a Bayonetta 2 WiiU only lesz? Ezt meg tudod erősíteni valami hivatalos forrással vagy csak pletyka?

Amúgy a Wii jó koncepció volt, de a WiiU valahogy nem áll össze. Nem nagyon értem mit is akarnak vele. Meg hát hardveresen is le van maradva ami akkora gond nem lenne, csak az egész konzol gagyi minőséget sugároz. Legalábbis a fél órás kipróbálás során ez jött le nekem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Szaki007
2013.06.22. 18:28
nemlehet
http://en.wikipedia.org/wiki/Bayonetta_2
http://www.gamespot.com/bayonetta-2/

Nem ajánlom senkinek, hogy Wii U-t vegyen. Én már nagyon megbántam. Nincs rá játék és nem is adnak ki rá szinte semmit idén. Assassin's creed-et, Splinter cell-t és társaikat meg miért játszanám egy grafikailag alul teljesítő konzolon? Ps4 csak 50 dollárral lesz drágább, miközben hardvere köröket ver rá.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. gabesz7630
2013.06.24. 17:10
En mar a megjelenes elott mondtam, hogy kurtanagy buko lesz ...
De mindenki leugatott.
Nem lesz akkora siker a box one es a ps4 sem mint ami az elozo gen volt.
A vilagon mindenhol elszipkaztak az emberek penzet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!