iPon Hírek

Előzetesek áradata a TGS-ről

Dátum | 2013. 09. 20.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Ezerrel pörög a Tokyo Game Show, ami pedig azt jelenti, hogy számtalanul esnek be a friss előzetesek. Ezekből szemezgetünk most. Crimson Dragon Mint kiderült, a játékot többször átdolgozták és eltolták. Eredetileg Xbox 360-ra készült, kizárólag kinectes irányítással, majd Xbox One launch cím lett belőle, melyet kontrollerrel vezérelhetünk, néhány kinectes extrával.
Chivarly: Deadliest Warrior A mérges viking FPS-nézetből vágja át magát páncélos harcosokon.
Ace Combat: Infinity A Ulysses Disaster néven futó katasztrófával a Földet aszteroidák tömkelege amortizálja le.
Knack Az átvezetőkből, és egy szép nagy boss elleni harcból is láthatunk a friss előzetesben.
Soul Sacrifice Delta A PlayStation Vitára kiadott szerepjáték felújított változata mozgásban.
Eközben a világ más részein... A végére pedig akad néhány kakukktojásunk, melyek nem a TGS-ről érkeztek, de nem mehetünk el mellettük szó nélkül. Assassin's Creed 4 A multiplayer módot mutatja be a játék friss előzetese. A megjelenés október 29-én várható a kurrens platformokra, meg persze érkezik az anyag a következő generációs gépekre is.
Bayonetta: Bloody Fate Duplán kakukktojás, ugyanis nem játékról, hanem egy animéről van szó. A megjelenést novemberben várhatjuk, addig pedig az alábbi előzetes tarthatja fenn a figyelmünket.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Shinjiii
2013.09.21. 08:53
Chivarly trailert megnézve csak ennyit tudtam kinyögni: WTF? Istenien szar az alfa fázisú graf és a darabos anim, de hoz egyfajta hangulatot. Másrészről ez mi lesz, MMO?

Ace Combat tetszetős, nem tudni valamit arról, hogy SIXAXIS funkció lesz-e benne? Óriási lenne úgy vezetni a gépeket, nem tudom mennyire kivitelezhető.
Amúgy a trailer legeslegelején csak nekem ugrott be a CoDMW zöld címképernyője a hangról? Mikor bekapcsol vmi radar, ilyesmi?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!