iPon Hírek

Emberrablók figyelik Jolie fiát

Dátum | 2007. 03. 30.
Szerző | Borisnyikova
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

A hollywood-i sztár, Angelina Jolie nemrégiben adoptált fia a híresztelések szerint egy meghiúsult emberrablási kísérlet potenciális áldozata lett volna. Egy amerikai magazin szerint a három éves Pax Thien-t több millió dollár reményében szerette volna elrabolni egy los angeles-i bűnözőkből álló banda.

Angelina Jolie és barátja, a hollywood-i sztár, Brad Pitt állítólag nagyon meglepődött a hír hallatán. A Life and Style magazin szerint Angelina Jolie biztonsági csapata már a hónap elején értesült a tervről, amely szerint elrabolnák a vietnámi fiút örökbefogadójától, amikor visszatérnek az Államokba.


Az emberrablást valószínűleg egy los angeles-i banda tervelte ki. Nem sokkal azután szerettek volna lecsapni, hogy Angelina Jolie és új kisfia visszatérnek az USA-ba.

Ám Angelina Jolie és Brad Pitt tudósítói elsiklottak az ügy fölött, mivel jelentéktelennek ítélték meg azt. A 31 éves Angelina Jolie-nak két másik adoptált gyermeke is van, a két éves etióp Zahara és az öt éves kambodzsai Maddox. Van ezen kívül még egy közös gyermekük Pittel, a kilenchónapos Shiloh.

E hónap elején maga ellen a Tomb Raider sztárja ellen terveztek emberrablást, ám azt a rendőrség sikeresen megakadályozta.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. amazing
2007.03.30. 03:50
A hollywood-i sztár, Angelina Jolie nemrégiben adoptált fia a híresztelések szerint egy meghiúsult emberrablási kísérlet potenciális áldozata lett ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!