iPon Hírek

Eminem ÚJRA elveszi Kim-et

Dátum | 2007. 02. 07.
Szerző | Borisnyikova
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

Házasodnak, válnak, házasodnak, válnak … Most meg újra randiznak?

Eminem állítólag újra eljegyezte ex-feleségét,  Kim Scott-ot kevesebb, mint egy évvel azután, hogy  a pár már másodszorra vált el. Kim Mathers barátja, Akon elmondta a Daily Mirror-nak: “Eminem még mindig szereti Kim-et. Az a fajta kapcsolat ez, amelyben az egyik pillanatban összevesznek, a másikban meg már újra együtt vannak. Se vele, se nélküle nem tud élni. De egymásnak teremtették őket. Most újra eljegyezték egymást.”


Először 1999-ben házasodtak össze, majd 2001-ben elváltak, aztán 2006. januárjában újabb esküvőt tartottak, csak azért, hogy 82 nappal később ismét elváljanak.

E hét elején kerültek nyilvánosságra a kapcsolatuk femelegítéséről szóló hírek. Kim elmondta a sajtóban, hogy első válásuk oka az volt, hogy Eminem Kimről mintázott gumibabákat vitt fel a színpadra és ott fojtogatta azokat.“

"Ekkor felvágtam a csuklómat, és kórházba kerültem.” - mondta el a hölgy. Azonban azt is hozzátette: "Kapcsolatunknak van bizonyos mintázata. Két jó év után valami mindig elromlik. Úgy tűnik, maximum két éveig bírjuk ki egymással...”

Úgy lászik,a történelem újra és újra ismétli önmagát…

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. amazing
2007.02.07. 09:12
Házasodnak, válnak, házasodnak, válnak … Most meg újra ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!