iPon Hírek

End of Eternity: A Star Ocean alkotóinak új RPG-je

Dátum | 2009. 04. 09.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Valkyrie Profile és a Star Ocean fejlesztője, a Tri-Ace lerántotta a leplet új, futurisztikus 
szerepjátékáról, az End of Eternity-ről, melyet Xbox 360-ra és PS3-ra adnak majd ki.

Ebben a projektben a Tri-Ace parnere a SEGA lesz, nem pedig a Square Enix mint eddig mindig. A játék egyébként már 65%-ig kész van, várhatóan év végén jelenik meg Japánban, hogy hozzánk mikor jut el, még nem tudni.


Az End of Eternity egy hatalmas gépesített városban, Bruzelben játszódik. Az ott élők mindennapjait meghatározza egy ismeretlen egyistenhitű vallás... Hogy mi van a milliós óriásváros falain túl, azt misztikum övezi. Eddig három karaktert fedtek fel a játékból: Vashyront, a 26 éves ex-katonát, aki jelenleg egy magánhadseregnek dolgozik; Zephyrt, egy 17 éves fiút, akit Vashyron szúr ki, hogy dolgozzon az ő magánhadseregénél; és 'Experiment 20'-at, egy 19 éves lányt, akinek az a sorsa, hogy a 20. születésnapján meghaljon.

A játék nem egészen tradicionális JRPG lesz, mivel a harctér hexagonális rácsokra lesz osztva. A dungeon-ök third-person nézetűek lesznek, a harc pedig félig valós idejű. A csapatunkban egyszerre 3 ember lehet. Egyelőre ennyit árultak el, a hivatalos honlap pénteken indul, akkor majd többet is megtudhatunk.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2009.04.09. 16:01
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!