iPon Hírek

End of Nations megjelenés

Dátum | 2011. 09. 26.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az ingyenesen játszható online stratégiai játék csak valamikor 2012-ben jelenik majd meg, jelentette be a Trion Worlds. A Petroglyph által fejlesztett játék tele lesz megvásárolható extrákkal, beleértve különböző skineket és színeket egységekhez, de kerülnek más egyéb esztétikai élményt fokozó pluszok is a piactérre.

A Trion leszögezte, hogy pénzzel nem lehet majd győzni a játékban, tehát az összes megvásárolható cucc csak külsőség lesz.

Az End of Nations lényegében egy akciódús RTS, MMO köntösbe bújtatva, egy hatalmas állandó világgal. A játék célja, hogy legyűrjük az elnyomó NPC frakciót, az Order of Nations-t. XP-t kell gyűjtögetni, új képességeket és egységeket venni, mindeközben elsajátítva a játékhoz szükséges taktikai ismereteket. Van szóló kampány is, de a lényeg a maximum 50 játékost foglalkoztató co-op mód, melynek célja a világ meghódítása, és a 26v26 PVP.

Korábbi híreinkhez katt.
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. gezu1025
2011.09.26. 16:02
Lol ez tetszik. Az utolsó normális online, ingyenesen játszható játék a COH Online volt, de az lelőtték Majd meglássuk milyen lesz ez

De ez a mondtad több, mitn bíztató!!!!

"A Trion leszögezte, hogy pénzzel nem lehet majd győzni a játékban, tehát az összes megvásárolható cucc csak külsőség lesz."
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. lackoo1111
2011.09.26. 21:19
Na ez sem lesz valami hosszú életű .
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!