iPon Hírek

EndWar Online - böngészős MOBA

Dátum | 2013. 09. 10.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Ubisoft Shanghai a Tom Clancy's EndWar széria új részén dolgozik, melynek címe EndWar Online. A Flashben készült, böngészőben futtatható játék a gyors, pörgős párbajokat helyezi előtérbe. A játék a szokásos MOBA rendszerre épül, melyet már sok aréna játékban (pl. League of Legends) láthattunk, alapelve, hogy az egységek kifejezetten úgy vannak kialakítva, hogy mindegyik egy adott másik egység ellen legyen hatékonyan bevethető. A játékosoknak oldalt kell választaniuk, és a már a csatatéren lévő egységeket kell irányítaniuk; a harc az ellenséges bázisokat tápláló utánpótlás vonalak elfoglalására irányul. Ha az ellenség tankokkal támad, célszerű helikoptereket bevetni és felülről lecsapni, bár az ellenfél képes olyan egységekkel ellentámadni, melyek rakétáikkal leszedik légierőnket. A támadások, ellentámadások szűnni nem akaró áradata teszi izgalmassá az EndWar Online-t. A hadszíntér egy poszt-apokaliptikus bolygó, melyet nukleáris háború tarolt le. Ahogy a frakciók sorra megnyerik a csatákat, a győztes oldal játékosai úgy kapnak különböző bónuszokat. A hadizsákmányt átvihető az újabb játékokba is. A megjelenés dátumát még nem véglegesítette a Ubisoft, de a zárt bétára, amely még az idén fog lezajlani már lehet jelentkezni.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. jocek
2013.09.10. 20:51
Biztosan kell ez? A sima End War még egész jó volt. De ez elfog tűnni a rengeteg ingyenes moba és rts között
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Woodstock
2013.09.10. 21:36
Ha olyan mint a C&C online(nemtom mi a neve) akkor felejtős nagyon...legalábbis nekem nem jött be hogy küldöd az egységet mint egy sakktáblán és ha épp nincs előtte semmi akkor kimegy a pályáról.
Ez meg nagyon hasonlónak tűnik csak itt szép "3D" grafika van de ahogy nézem kötött sorokban vonulnak itt is... gondolom kifogy a lőszer,meg csak egy sávban haladnak stb stb...
Az meg egy RTS-nél mai világban háát... (inkább megveszem a Wargame sorozat valamelyik részét és tolom azzal online úgyis nagyon érik már mert régen toltam rts-t és azt nagyon dicsérik.)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. srobi
2013.09.12. 16:57
Előbb a Ghost Recon Online-t fejeznék be...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!