iPon Hírek

Enermax garanciabővítés, új tápegységek

Dátum | 2010. 01. 18.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

Hosszabb garanciaidő már a Galaxy EVO család tagjaira is

Az Enermax több jó hírrel is szolgált a mai nap folyamán. A gyártó a múlt hónapban kibővítette Revolution85+ tápegység családjának garanciaidejét három évről öt évre és most ugyanezt teszi a Galaxy EVO modellek esetében is.


Az Enermax illetékesei ezt a lépést egy nagyszabású kampány keretein belül tették meg: a cég 2010-ben ünnepli fennállásának huszadik évfordulóját, így ezzel a "csekélységgel" kívánják meghálálni az eddigi bizalmat mindazoknak, akik kitartottak a gyártó mellett, illetve akik az Ő termékeiket választották. A garancia kiterjesztéssel a gyártó a felsőkategóriás tápegységeit próbálja népszerűsíteni, illetve ezzel a módszerrel próbálja demonstrálni, hogy ezek a sorozatok mennyire fontosak a cég számára.

Új tápegységek is vannak a tarsolyban

A garanciabővítés mellett új termékekkel is jelentkezett a gyártó: a cég termékpalettája mától nem kevesebb, mint négyféle új tápegység családdal bővül, amelyek sorrendben a MODU82+ II-es, PRO82+ II-es, Liberty ECO II-es és ECO 80+ II-es neveket viselik.


Az új modellek elődeiktől mindössze néhány szolgáltatás tekintetében különböznek, és a gyártó a családnév után biggyesztett "II-es" jelöléssel próbálja egyértelműen elkülöníteni őket a korábbi termékektől. Az új, II-es sorozatú tápegységek 6+2 tűs PCI Express tápcsatlakozókkal bővültek, valamint rendelkeznek a CordGuard technológia támogatásával is, ami nem más, mint egy különleges AC tápkábel rögzítő mechanizmus, amely megakadályozza a tápkábel tápegységből való véletlen kirántását. A másik új eljárás a HeatGuard nevet kapta. Ez a technológia annyit tesz, hogy segítségével a tápegység ventilátora a rendszer kikapcsolása után is üzemel még 30 vagy 60 másodpercig, így az alkatrészek hamarabb lehülnek és nőhet az élettartamuk.

CordGuard, a tápkábel-védő.A friss technológiák mellett a négy új tápegység család egyes tagjai új hűtőventilátort is kaptak, ami egy MAGMA sorozatú, ún. Twister csapágyas megoldás. A ventilátor HALO keret kivágással is rendelkezik, ami csökkenti a turbulenciát és így halkabb működést garantál. A halk működésért a SpeedGuard technológia is felel, amely a pillanatnyi terhelés függvényében a lehető legoptimálisabb ventilátor fordulatszámot próbálja beállítani, hogy a rendszer ne csak hűvösen, de halkan is üzemelhessen.

Az új modellekről egy összefoglaló listát már találunk a gyártó oldalán, sőt, az új családok tagjainak részletes specifikációi is elérhetőek, így az érdeklődők ezeket az alábbi hivatkozásokra kattintva érhetik el. A Liberty ECO II-es család tagjairól egyelőre nem jelentek meg részletek.

MODU 82+ II | PRO 82+ II | ECO 80+ II

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

11. axe
2010.01.18. 20:06
Mind alapvető és régi technika semmi újítás, viszont egy új tápegység beszerzését tervezem ami hasonló lenne, hátha pont ez lesz .
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. oliba
2010.01.18. 20:23
Micsoda újítások, nem is tudom, hogy hogyan térjek magamhoz
Magma venti alapból nem ér sokat és eddig se voltak hallhatóak az Enermax ventik az 500rpm-nek köszönhetően, szóval ismét feltalálták a spanyolviaszt. Az a kábelkihúzódásgátló cucc pedig akkora egy vicc, hogy...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Krityu
2010.01.18. 20:47
oliba

Képzeld tegnap voltam egy gépet megnézni ami egyáltalán nem indult, mielőtt a hiba jelentkezett a hátsó usb-be próbált bedugni valamit. Tippelj mi volt a hiba.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. sonkolysom... Krity...
2010.01.18. 20:48
Tápba dugta?
Kihuzta a tápkábelt?
Kinyomta a kapcsolót?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. oliba
2010.01.18. 20:50
Krityu: az volt a hiba, hogy sok a hülye, a kerítés pedig túl alacsony és ezek átmásztak Amúgy aki ilyen tápot vesz 30-40-50ezerért, ők eléggé célvásárlók, szóval értenek a dolgokhoz, különben nem vennének ennyiért tápot. Őket nem fenyegeti ez a veszély, hogy kihúzódik a tápkábel, esetleg nem tudják hova kell visszadugni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Krityu
2010.01.18. 20:59
Nyertél! Kihúzta, de nem teljesen gondolom alapból nem nyomta bele rendesen. Tényleg nagyon kétségbeejtő tud lenni néhány ember. Amúgy az a fajta akinek megmondom, hogy mit vegyen és kérdés nélkül megveszi mert nem ért hozzá
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. LittleDemo...
2010.01.18. 21:07
befosok
de a tápkábel "védő" nem csak a kihuzódás ellen véd
arra is jó, h ne törjön meg a kábel
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Szerzetes
2010.01.18. 21:22
1. Akkor 5 centivel arrébb törik meg (ha megtörik, ami általában a mozgatástól szokott)
2. 40-50ezer forintos táp mellett csak nem tudja a leendő tulajt földhöz vágni az 1000 forintos új tápkábel...

Parasztvakítás
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. vzsryl
2010.01.18. 21:53
oliba: Amúgy aki ilyen tápot vesz 30-40-50ezerért, ők eléggé célvásárlók, szóval értenek a dolgokhoz, különben nem vennének ennyiért tápot.
Én meg tisztelem azokat, akik megpróbálnak egy kicsit a minőségre is adni, és a lehető legjobb tápgyártó termékeit veszi. Merthogy az Enermax jelenleg az egyetlen tápgyártó, amelyik nem spórolja ki az alkatrészeket a beleiből, tehát mindegyik kiváló minőségű.
Még az SS is jó tápokat gyárt, csak sajnos alig lehet OEM SS-t kapni kishazánkban.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. oliba
2010.01.18. 22:00
Nem mondtam azt, hogy fújj Enermax, de ilyen gagyi dolgokat kitalál egy ilyen gyártó, meg ilyeneket hazudik, hogy most méghalkabb lesz a táp egy Magma ventivel Még ha S-Flexet, vagy Noiseblockert pakolnak be, akkor még okés, de Magma? Eddig is halk tápokat csináltak, de ideje volna folyadékcsapágyasokat is csinálni, mert cúszócsapágy alacsony fordulaton megbosszulja magát egy idő után, golyóscsapágy meg golyóscsapágy marad.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. gargantu
2010.01.19. 10:16
Már évtizedekkel ezelőtt a printer kábelek csatlakozásánál is volt két rugalmas drótdarab, ami megakadályozta a véletlen kirántást, csak akkor még kevesebb kreatív kereskedelmi manager ügyködött ebben az iparágban, így nem nevezték CordGuard technológiának.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!