iPon Hírek

Enslaved infók, képek, videó

Dátum | 2010. 05. 25.
Szerző | Svindler
Csoport | JÁTÉK

A Kínában alapműnek számító Nyugati Utazás ihlette játékról a Ninja Theory (Heavenly Sword) tartott egy kisebb sajtótájékoztatot Spanyolországban. Ha valaki lemaradt volna az alaptörténetről, az régebbi híreinkből pótolhatja (katt), de nagyon röviden az a helyzet, hogy a harmadik világháború után vagyunk a lepusztult amerikában, amit a természet elkezdett visszahódítani magának, de a háborús robotok még mindig „élnek”, ezért nagyon veszélyes a kontinens.


A sajtótájékoztatón megerősítették, hogy lesz demó a játékhoz, és már most gyúrnak egy DLC-re, ami nem a multiplayerre fókuszál, hanem plusz történet lesz benne. A VG247 munkatársai egy interjút is készítettek Tameem Antoniades-szel, a Ninja Theory vezetőjével, amiből kiderül, hogy azért választották a jövőt, mert a Heavenly Sword a múltban játszódott, és most szerettek volna más idősíkban mozogni, és az egyik főszereplő, Trip maximum azért hasonlíthat Nariko-ra, mert a művészeti vezető odavan a vörösökért. A Co-op játék lehetőségét már a kezdetektől elvetették, mert Trip csak a gépekhez ért, nem tud harcolni vagy mindenhova felmászni, és nem is az ő szemszögéből éljük át az egész történetet, hanem Monkey-éből. Ha felerősítik, hogy ketten lehessen játszani akkor pont ezt kellett volna kukázniuk. A játék sokkal hosszabb lesz, mint a Heavenly Sword, amin sajnos elég gyorsan végig lehetett menni. Tameem nem akart tippelgetni a játékidőre, de a szavaiból ítélve nem fogunk csalódni. Ezen felül megjelent rengeteg screenshot is a játékból, plusz a GameSpot interjús videójában gameplay is látható. A teljes képgalériáért katt ide (VG247), míg a GameSpotos videó az első trailerrel karöltve lejjebb látható. A Enslaved: Odyssey to the West ősszel érkezik PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.


Az első trailer


GameSpot interjú és ingame jelenetek

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. kiskoller
2010.05.26. 09:29
vááááárjunk csak... meg sem jelent, de már DLC-re gyúrnak? Nah most mondanék sok szépet és jót és azt is h mely irányba menjenek, de inkább visszafogom magam, ehelyett azt kérdezem: Nem lenne korrektebb a vásárlóval szemben ha az a bizonyos DLC alapból benne lenne a játékban? Vagy csak én élek álomvilágban?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Svindler kisko...
2010.05.26. 10:09
Mivel jó eséllyel nem a fő történetet piszkálja meg, így gondolhatsz rá mini-kiegként. Az tényleg szomorú lenne ha nem az lenne
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!