iPon Hírek

Enslaved képek és infók

Dátum | 2009. 09. 30.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Namco Bandai végre hivatalosan is bejelentette a Ninja Theory készülőben lévő poszt-apokaliptikus TPS-akciójátékát, az Enslaved-et, mely valamikor jövőre fog majd kijönni PS3-ra és Xbox 360-ra.

A közreadott információk nagyjából megfelelnek a korábbi híreknek, főszereplőnk Monkey a "faragatlan magánzó", akit mondjuk úgy, hogy szoros kötelék fűz egy Trip nevű hölgyhöz. A történet 150 évvel a jövőben játszódik, Monkey és Trip egy rabszolgaszállító hajón találkoznak, amiről aztán sikeresen megszöknek. A hazajutás nem egyszerű, át kell verekedniük magukat az apokalipszisen átesett Amerika múltból ott maradt könyörtelen robotjain...

Galéria letöltéséhez katt a képre
Az első screenshotok egész pofásak, Monkey egy botszerű fegyverrel ügyeskedik, mellyel jó néhány féle támadást, védekezést és visszatámadást tud véghezvinni. Ennek tetejében még lesz egy kivégzés szerű extrája is, amivel ügyesen eltávolíthatja rossz akaróinak végtagjait és a saját fegyvereikkel végezhet velük.

Ahogy azt korábbi hírünkben is megírtuk, a forgatókönyvért Alex Garland felel (The Beach, 28 Nappal Később) a főszereplő megformálásában pedig Andy Serkis (Gollam - LotR) segédkezik. A játékban felcsendülő zenék közt találunk majd néhány dallamot Nitin Sawhney-től, aki többek között a Heavenly Sword zenéjét is szerezte.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!