iPon Hírek

Enyhít a SecuROM szorításán az EA

Dátum | 2009. 04. 01.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Electronic Arts kiadott egy de-authorization tool-t a SecuROM-os digitális jogmenedzselő rendszeréhez.

Mint tudjuk, ez a bőr alá mászó rendszer eddig csak 5 installációt engedett meg egy játékhoz. Ezen nem is változtattak, egyszerre maximum 5 PC-n lehet fent a játék, viszont az új eszköz segítségével visszavonhatjuk az egy-egy géphez tartozó regisztrációnkat, ezáltal helyet felszabadítva újabb azonosításnak új gépeken.

Ez a folyamat játék specifikus lesz, a 2008 májusa után megjelent játékoknál meg lesz a lehetőségünk, hogy az adott gépről történt azonosítást visszavonjuk. Az egyszerűbb menedzselés végett az EA kiadott egy különálló eszközt is, amely kilistázza, hogy az adott gépre mely játékok vannak beregisztrálva, illetve azt is megmondja, hogy melyikből hány felhasználható kulcs van még hátra.

Az azonosítás visszavonása nem vonja maga után a játék uninstallálását, bármikor újra aktiválhatjuk egy egyszerű indítással, amint felszabadul egy helyünk.

Az érintett játékok közt ott van a Spore, a Mirror's Edge, a Mass Effect, a Burnout Paradise, a Dead Space és a Red Alert 3 is.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. axe
2009.04.01. 16:49
Éjjen a torrent!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. amakoiyep
2009.04.01. 16:52
Hát én is áldom az eget h van torrent, nem vagyok sajnos annyira tehetős h eredetivel toljam, de ami nagyon tetszik azt általában megveszem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!