iPon Hírek

Érdekes akkumulátor-töltő a Duracelltől

Dátum | 2007. 10. 04.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

A Duracell egy új, meglehetősen szokatlan töltővel jelentkezik a piacon, amelynek nemes egyszerűséggel a Mobil Charger nevet adta a gyártó. Az újdonság egy rendkívül ötletes akkumulátor-töltő alkalmatosság, amelynek segítségével AA és AAA elemeket tölthetünk akár 230V-os hálózatról, akár az autó szivargyújtó csatlakozójáról. Ezeket a funkciókat számos töltő tudja, nem is ezért különleges a Duracell újdonsága.


A Duracell Mobil Charger rendelkezik mini USB csatlakozóval is, így a töltőben elhelyezett akkumulátorokat akár vész energiaforrásként is használhatjuk olyan készülékekhez, amelyek mini USB-s csatlakozón keresztül tölthetőek. Ilyen eszközök például az iPodok, néhány mobiltelefon, illetve számos PDA is.

Tehát ha lemerülőben van a telefonunk, vagy iPodunk, akkor csak csatlakoztatni kell a Durecell Mobil Chargert, amely az akkumulátorok segítségével ad némi töltést a készülékeknek. Az eszköz NiMH AA vagy AAA akkumulátorok fogadására és töltésére képes, igazán ötletes találmány. A Duracell a készüléket töltött NiMH akkumulátorokkal szállítja, így az eszköz azonnal használható.

A Durecell Mobile Charger ára várhatóan 25 dollár lesz, ami átszámítva 5-6000 forintos nagyságrendnek felel meg. A készülék a következő hetek folyamán kerül a boltok polcaira.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.10.04. 17:43
A Duracell egy új, meglehetősen szokatlan töltővel jelentkezik a piacon, amelynek nemes egyszerűséggel a Mobil Charger nevet adta a gyártó. Az újdonság egy rendkívül ötletes ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!