iPon Hírek

Érintéssel, ívelten egerészik a Microsoft

Dátum | 2010. 09. 09.
Szerző | Gabriel
Csoport | EGYÉB

Továbbfejlesztette és egy egész kicsit érintőssé is tette az Arc Mouse-t a Microsoft, talán épp azokra a felhasználókra gondolva, akik még laptophoz is szívesebben használnak inkább egeret, mint érintőpadot.


Külalakra lényegesen nem változott az eredeti Arc Mouse-hoz képest; szépen ívelt - és egy mozdulattal könnyen ki is simítható teljesen laposra, szállításhoz. A kilapítással egyben ki is kapcsolódik, majd ha újra kidomborítjuk, újra be is kapcsol. Dimenzióit tekintve 58mm széles és 130,6 mm hosszú.

Két AAA-s elemmel működik, melyek elvileg hat hónapig is bírják az igénybevételt. 2,4 GHz-es USB adóvevőt (10 m hatótáv, "szinte interferenciamentesen") használ, ami szintén az egyszerű szállíthatóság érdekében az egér hasában elhelyezett speciális rekeszbe rejthető, ha épp nem használjuk.


A (kapacitív) érintőfelülete egészen kicsi, mindössze görgetőkerék méretű; pontosan ott is kapott helyet, és a funkciója is ennek megfelelő. Elvileg nagyon könnyen, gyorsan (vagy lassan, igény szerint) és precízen lehet görgetni vele, valamint egy érintésre meg is állítani a görgést.

Tettek bele haptikus rezgőtechnológiát is, hogy az ember jobban érezhesse a folyamatot. A sáv felső felülete használható Page Upként, az alsó Page Downként, a középső pedig tetszés programozható bármire.

Az Arc Touch Mouse-t elvileg a december elején kezdik majd kiszállítani, az ára a jelek szerint 69,95$ körüli magasságban várható.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Heroes27
2010.09.11. 13:43
Hát én erre nagyon kiváncsi leszek, igaz tényleg kellene már az egér fronton valami forradalom.
Svindler majd énis várom a tesztet
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. jozsefm Heroe...
2010.09.11. 14:26
OFF/

Ha már ennyire egerésztek erről nem tudtok valami közelebbit: ?

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. jozsefm
2010.09.11. 14:34
Mé' megdobsz vele?,nem utasitom vissza!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!