iPon Hírek

ÉrintőFelület után ÉrintőFal a Microsoft-tól

Dátum | 2008. 05. 15.
Szerző | Gabriel
Csoport | IT VILÁG

Az asztallap-jellegű Surface után most a TouchWall-lal készül előrukkolni a Microsoft, ami - amint azt a neve is mutatja - az előbbinek egy függőleges változata.

Az új alkotást kifejlesztő Microsoft-os kutatási részleg szerint az főként tanács- és konferenciatermek, vagy más olyan helyiségek ideális bútordarabjává válhat, ahol rendszeresen tartanak interaktív előadásokat nagyobb közönségnek.

A Surface rendszeréhez hasonlóan a TouchWall is lézer- és infravörös ézékelőkkel kezeli és regisztrálja az érintéseket. Várhatóan Bill Gates a cég közelgő 12. éves vezérigazgatói gyűlésén mutatja be majd az új terméket mintegy 115 felső vezetőnek, ahol várhatóan szót ejt majd a jövőbeli interfész-elképzelésekről is.

A Microsoft egy szóvivője megemlítette még azt is, hogy ezen összejövetelek fő célja az, hogy összehozzák az üzleti világ legbefolyásosabb vezetőit, hogy közösen megtárgyalhassák a mindannyiuk iparágait érintő új technológiai fejlesztéseket és azok jövőbeli lehetőségeit.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Svindler
2008.05.16. 14:51
Bár a jelenlegi információkból nem derül ki, azért a helyzet nem ilyen egyszerű. Az asztalnál ott az asztal területe amiben elfér a gép, a kivetítő és minden. A falra nem rakhatsz egy méter vastag valamit.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Svindler
2008.05.18. 01:09
(Vendég_z_* @ 2008 May 16, 16:51) [snapback]34344[/snapback]
nos, vegyünk egy laptopot - 5cm
vegyük a most bemutatott hipervékony lcd-t és kész az egész
6cm vastag
ennyi :-)


És megfizetethetetlen komoly méretben
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!