iPon Hírek

Érintőkijelzős Full HD TV, ami tükörként is helytáll

Dátum | 2014. 01. 09.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

Az LG a jelenleg is zajló CES alkalmával már több érdekes televízióról is lerántotta a leplet, amelyekről egyik korábbi hírünkben már beszámoltunk. A vállalat ezek mellet egy érdekes koncepciót is bemutatott, ami igen jó szolgálatot tehet a mindennapokban. Az 55 hüvelykes képátlójú LCD televízió különlegessége, hogy tükörként és hagyományos televízióként egyaránt helytáll – a tükör funkció kikapcsolt és bekapcsolt állapotban egyaránt elérhető. Ha ez nem lenne elég, az LCD kijelző még tízujjas érintő támogatást is kapott.
Az LG érdekes LCD televíziója az előtte forgó személyről akár 360 fokos képet is tud készíteni, amit – ha elkészült – szabadon lehet majd forgatni. A fotózás után számos érdekes menü tűnik fel, amelyekkel maximálisan kiaknázhatóak a különleges megjelenítőben lapuló lehetőségek. A kész fotó segítségével megnézhetjük, hogy a televíziós alkalmazásba feltöltött divatkatalógusok ruhái közül melyik hogyan állna rajtunk, ami elsősorban a hölgyek számára jöhet majd jól. Ezzel a módszerrel sokkal biztosabbra mehetnek ruhaválasztás alkalmával, mint ha egy online vagy papír alapú divatkatalógust nézegetnének és próbálnák kitalálni, melyik ruha lehet a legjobb választás.
A tükrös televízió persze nem csak ruhaválogatásra, hanem egyéb dolgokra is alkalmas: készíthetünk vele különböző videókat, de akár fotókabinként is használhatjuk. Ennél hasznosabb funkció, hogy az újdonság naptár és határidőnapló funkciót is kínál, emellett különböző online tartalmak fogyasztására és időjárás-előrejelzés megtekintésére is alkalmas – no meg persze klasszikus televízióként vagy hagyományos, nagyméretű tükörként is bevethető. Az 55 hüvelykes képátlójú kijelzőhöz meglehetősen keskeny, mindössze 15 milliméteres káva jár, így a termék igencsak elegáns. Maga a kijelző ezúttal nem 4K, hanem Full HD felbontást alkalmaz, ahogy az a hír címéből már kiderült. Arról sajnos nincs információ, hogy a tükörként is működő televízió mikor jelenik meg kereskedelmi forgalomban – ha egyáltalán megjelenik –, így várható végfelhasználói ára sem ismert.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. arin
2014.01.09. 20:04

Ha a tükör nem 4K -s akkor nekem nem kell.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. No.1.
2014.01.10. 13:29
Meg jo, hogy a csajok alig olvasnak ilyen oldalakat..
Egybol kiszurnak, azt kovetelnek a tv-t rajtunk.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Devio
2014.01.11. 03:06
Ocsabi: Ez kúúúrv@ nagy!!! Kicsordult a könnyem a nevetéstől.

Felesleges dolog szerintem. Lenne rá keret sem tennék semmi ilyet a fürdőbe.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!