iPon Hírek

Érintőkijelzős monitor speciális állvánnyal, profiknak

Dátum | 2012. 01. 04.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MEGJELENÍTÉS

A Rossmorr legfrissebb termékével a neves Wacom Cintiq 24HD monitorának kíván konkurenciát teremteni. A Rossmorr i23 HD névre keresztelt megoldása ugyan riválisánál kisebb képátlójú érintőkijelzőt kínál, amelynek felbontása is alacsonyabb, viszont cserébe jóval olcsóbb, így az újdonság a profiknak szánt termékek piacán sokak számára lehet majd vonzó alternatíva.A Rossmorr friss monitora 23 hüvelykes képátlójú, 1920 x 1080 pixeles natív felbontást kínáló LCD kijelzővel érkezik, de 24 colos, 1920 x 1200 pixeles natív felbontással rendelkező riválisánál 36%-kal olcsóbb, azaz 3129 dollár helyett 1999 dollárba kerül. Csak úgy, mint a fentebb említett Citiq monitor, úgy a Rossmorr i23 HD is IPS típusú LCD panellel rendelkezik, amely 178 fokos vízszintes és függőleges betekintési szöget kínál.


Az LCD kijelző előtt egy nagy pontosságú érintés-érzékeny réteg található, amely – egy precíz érintőceruza használata mellett – tökéletesen alkalmazható professzionális grafikai munkák elvégzésére. Az említett érintés-érzékeny réteg nyomás- és dőlésszög-érzékeny annak érdekében, hogy az adott szoftver minél pontosabban dolgozhassa fel az érintőceruza mozgását.


Az új monitor egy speciális állvánnyal érkezik, amellyel könnyedén testre szabható a kijelző pozíciója, így kényelmesen, hatékonyan dolgozhatunk. A profi grafikusoknak szánt újdonság a lenti videónak köszönhetően működés közben is „megcsodálható”.

 

 

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!