iPon Hírek

Érkezik a Clutch avagy az Armageddon Riders

Dátum | 2009. 03. 04.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Erősen Carmageddon hangulatú autós játék jelenik meg hamarosan az orosz Targem fejlesztésében és a Game Factory Interactive kiadásában PC-re és Xbox 360-ra. Eredetileg február 9-ére ígérték, de most már csak a 2009 első negyedév biztos.

A játék címe eredetileg Clutch, de reméljük a GFI elhagyja ezt a kissé semmitmondó megnevezést és Armageddon Riders-re véglegesíti.


No de milyen is ez a játék? Már sokat elárultunk mikor azt mondtuk, hogy hajaz a jó öreg Carmageddonra. Abban biztosak lehetünk, hogy nem fog 'Teen' besorolást kapni, ugyanis eszméletlenül véres.


A pályák felépítése emlékeztet a Burnout-ra, rengeteg hosszabb rövidebb ugrató van benne, szóval szabad az út a látványosabbnál látványosabb mutatványok bemutatására. A legjobbat még nem is mondtuk: itt az "unalmas civilek" helyett mutáns zombik ezreit kell a szélvédőnkre kenni, illetve egyéb autónkra szerelt installációkkal szétaprítani. Nem is szaporítom tovább a szót, nézzétek meg magatok:

                          


A sztori szerint egy ex-autószerelőt alakítunk, kinek a neve ki nem találjátok, de Clutch. Nos bátor barátunk csatlakozik egy Harvesters nevezetű bandához, akik kincsvadászattal foglalkoznak egy lezárt fertőzött területen, nevezetesen a Large Hadron Collider romjai közt. A karanténba vont térségben rejtőzködve autókat és felszereléseket bütykölnek, hogy "biztonságosabban" tudjanak keresgélni a mutánscsorda közepén. Amint valami újat találnak, elindul a verseny életre-halálra. Ez persze nem minden, az emberek azt susogják, hogy van valami az LHC legmélyén, ami mindennél többet ér...

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. Svindler
2009.03.04. 18:20
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. MassKilla
2009.03.04. 18:32
jeee Carmageddon remake!!! végre
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. siskanyi
2009.03.04. 19:09
Hát jah Carmageddon egy az egyben,de a grafika szerintem nem valami nagy eresztés,jobbat várna az ember,de lehet hogy játékélménybe jó lesz.
Személy szerint soha nem rajongtam az ilyen stílüsu játékokért azthiszem a carmageddon 2 volt az egyetlen ami kicsit lekötött.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. hunmyke
2009.03.04. 21:45
Carmageddon 2 igen jó volt, első résszel is elbaromkodtam. Tudom eléggé pszichopatának kell lenni hozzá
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. sitju
2009.03.05. 09:23
Én annak idején 10-12 évesen játszottam a Carmageddon első részével. Akkor még szerencsére nem voltak ilyen csúnya korhatárok
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Menthix
2009.03.05. 19:01
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. StevyXIX
2009.03.05. 20:36
Hát ez ütősnek ígérkezik, jó hogy valakinek eszébe jutott a régi jó carma, én mondjuk nem olyan sokat toltam vele, de az emlékezetes volt számomra, elektromos autóval lehetett legjobban irtani az embereket, de nekem egy másik autó tetszett jobban
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!