iPon Hírek

Érkezik a Dofus utódja, a Wakfu

Dátum | 2011. 10. 28.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A hihetetlen népszerűségnek örvendő izometrikus nézetű MMO, a Dofus 2012 februárjában folytatást kap, ez lesz a Wakfu. Elődjéhez hasonlóan a Wakfu is ingyenesen játszható lesz, de ahhoz, hogy elérhető legyen számotokra a játék egész világa, már fizetni kell. Van havi díj opció és mikrotranzakciós piac, milliónyi vizuális élményt fokozó marhasággal.

A játék még a nagymama járókeretén is elfut, Java hajta és támogatja a Windowst, a Mac-et és a Linuxot is.

A Wakfu 1000 évvel játszódik a Dofus után, de még 1000 év sem volt neki elég, hogy feladja elődje izometrikus nézetét, rajzfilmes stílusát és körökre osztott csatáit. Persze miért is kéne így tennie, hisz ahogy apáink is mondták: "If it ain't broke, don't fix it!" A játéknak még mindig van 3,5 millió aktív előfizetője és 30 millió regisztrált felhasználója.

A Wakfu a szokásos fantasy sallang és csaták mellett arra is lehetőséget biztosít, hogy politizáljatok, szavazzatok, legyetek valakik a világban. Kezetekben a gazdaság, nincsenek NPC árusok, akiknek eladhatnátok a cuccaitokat.

A Wakfu jelenleg nyílt béta fázisban leledzik, amennyiben felperzselődik az alábbi videó láttán az érdeklődés sürgető, forró, pattogó, izgató *képzeljetek még ide tetszés szerint néhány jelzőt* tüze bennetek *levegő*, akkor látogassátok meg a játék hivatalos honlapját! *kifúj*
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. dzjaulah
2011.10.28. 09:03
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Vendég-Ven...
2011.10.28. 09:41
"If it's ain't broke, don't fix it!"

Helyesen: "If it ain't broke, don't fix it!"
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!