iPon Hírek

Érkezik a Google 7 colos táblája

Dátum | 2012. 06. 20.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

Ez a hónap igen mozgalmasnak ígérkezik, már ami a táblák piacát illeti. A Surface sorozatú Microsoft táblák után rövidesen a Google 7 colos táblájáról is lehullhat a lepel, amit a Google az ASUS-szal közösen fejlesztett. A fontos eseményre a Google I/O Fejlesztői Konferencia alkalmával kerül sor, amely június 27-től június 29-ig tart.

A Microsoft 10,6 colos képátlójú Surface tábláival ellentétben a Google 7 colos Nexusa egy kisméretű, belépő szintű tábla lesz, amelyhez igen olcsón lehet majd hozzájutni. A DigiTimes értesülései szerint az újdonság 199 dolláros alapáron kerülhet forgalomba, viszont ezért a pénzért nem kapunk sem 3G támogatást, sem hátlapi kamerát. A Nexus előlapi kamerát azért tartalmaz majd, így videó konferenciát le lehet vele bonyolítani.

A bemutató után nem sokkal várhatóan kereskedelmi forgalomban is feltűnik a 7 colos újdonság. A jelenlegi információk alapján a Nexus sorozatgyártása már zajlik, a termék pedig július folyamán válik elérhetővé a különböző üzletek kínálatában. A Google új táblájából az idei év második felében összesen hárommillió példányt szállítanak majd le.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Greathoof
2012.06.22. 00:10
3G-t sajnálom, de a hátlapi kamerát nem.

Ha tényleg 200 usd, és annyi környékén lesz itt Magyarországon is, akkor egész jó vétel. Annak akinek kell.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!