iPon Hírek

Érkezik a harmadik LG Prada telefon

Dátum | 2011. 11. 24.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A mai napon a két vállalat hivatalosan is megerősítette a partnerkapcsolatát, ezzel együtt pedig azt is bejelentették, hogy érkezik a harmadik Prada névre keresztelt LG okostelefon.

Az eddigi készülékeket figyelembe véve, nyugodt szívvel várhatjuk a következő készülék megjelenését is. Az első Prada LG 2007-ben jelent meg, és a KE850 például, a világ első érintőkijelzős telefonja volt. A Prada II (KF900) egy hasonló kialakítású készülék, de teljes QWERTY billentyűzettel rendelkezett, ezt 2008-ban mutatták be. Később pedig egy egyedi karórát is kapott, ami sok mindenre volt képes, miután Bluetoothon összepárosítottuk a készülékkel. A sorban a következő dátum 2012 lesz, várhatóan ugyanis a jövő év elején kerül majd bemutatásra az LG Prada K2 néven emlegetett eszköz, ami remélhetőleg hű marad az eddigi sorozathoz, és ismét tud majd újat mutatni.


Az okostelefon egyelőre úgy hírlik, hogy az Androd 2.3-mal érkezik majd, a frissítést persze biztosra vehetjük, de a jövő évi rajtot figyelembe véve kellemesebb lenne, ha már az Android 4.0-val érkezne az eszköz. A designtelefon kialakításában több ponton is Nokia N9 utánérzése lehet az olvasónak. A kijelző 4,3 colos átmérőjű lesz, ami az LG ultrafényes NOVA technológiáját használja majd. A központi egység két maggal rendelkezik majd, de egyelőre nem ismertettek ezzel kapcsolatban pontosabb adatot. A hátlapon egy 8 megapixeles kamera kapott helyet, ami mellett LED villanó is található, ezzel akár 1080p felbontású anyagok rögzítésére lehetünk képesek, az előlapon a kijelző felett pedig egy 1,3 megapixeles objektív pihen, értelemszerűen ennek videocsevegések alkalmával lehet nagy haszna. Mindezek mellett annyit tudunk még, hogy HSPA+ átviteli képességgel rendelkezik majd, de biztosan helyet kap benne egy WLAN, valamint GPS és Bluetooth is.

A mindössze 9 milliméteres készülék pontos megjelenésével kapcsolatban nincs információ, valamint a várható ára sem ismert egyelőre.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások