iPon Hírek

Érkezik a kis Samsung Galaxy Pocket

Dátum | 2012. 03. 07.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A Samsung ismét egy Galaxy-ról rántotta le a leplet, viszont nem az egyre nagyobb várakozással övezett S III-ról, hanem pont a másik véglet egyik képviselőjéről, a Pocket-ről, ami nevéhez hűen egy igen aprócska készülék lesz, sajnos hasonlóan "apró" hardverrel.

A belépő szintet erősítő okostelefon célpiaca Európa lesz, a tervek szerint elsőként Hollandiában kerül majd a boltok polcaira még márciusban, majd ezt követően minden európai piacra megérkezik, idővel pedig globálisan is forgalomba kerül, az ára 139 euró környékére várható.


Ezért az összegért megkapjuk az TouchWiz felületű Android 2.3-as operációs rendszert, mely egy 2,8 hüvelykes képátlójú QVGA (240 x 320) felbontású kijelzőn rajzolódik majd ki. A burkolat alatt egy Broadcom BCM21552 chipkészletet találunk, ami egy 832 MHz-es ARMv6-os magot és egy Broadcom grafikus processzort tartalmaz. A rendszermemória méretét sajnos nem tudhattuk meg, a rendelkezésre álló háttértár 3 GB lesz, és ezt tovább bővíthetjük microSD segítségével. A kis eszköz kapott még egy 2 megapixeles kamerát LED villanó nélkül, valamint 3,6 Mbps-os HSDPA modemet, WLAN-t, Bluetooth 3.0 modult és GPS vevőt is. A Samsung Galaxy Pocket meghajtásáról egy 1200 mAh-es akkumulátor gondoskodik majd, ami egy picit szerény teljesítményű, még úgy is, ha figyelembe vesszük a gyenge hardveres képességeket.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. hunmyke
2012.03.07. 12:19
Simán elférhetett volna egy 3"-os kijelző, és akkor nem egérmozi lenne.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. HUFEUR
2012.03.07. 14:36
Azt nem tudom, hogyha valakinek nincs pénze normálisabb telefonra, akkor egyáltalán minek vesz okostelefont?
Ezzel úgy is alig lehet csinálni valamit.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Layosh
2012.03.07. 17:59
Szerintem is fölös ekkora kijelzővel bármit is izmozni...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!