iPon Hírek

Érkezik a következő T-Mobile myTouch

Dátum | 2012. 03. 30.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

Az egyik legnagyobb szolgáltató legújabb modellje teljes QWERTY billentyűzettel rendelkezik majd. A bevált recepten továbbra sem változtattak a T-Mobile-nál, ezúttal is egy nagy gyártó készülékét vették alapul, majd neveztek át a saját márkanevükre.


A legfrissebb myTouch-ot a HTC-t és az LG-t követően a Huawei készítheti majd. Ez már a negyedik myTouch néven ismerté váló telefonja lesz a mobilszolgáltatónak. A borítás alatt az Ascend G312 QWERTY készülék hardvere lesz. Ebben a Qualcommtól származó MSM8255T chipkészletet találjuk, mely egy 1,4 GHz-en üzemelő Scorpion magot és egy Adreno 205-ös grafikus gyorsítót tartalmaz. Emellé 4 GB microSD-vel bővíthető tárhelyet, és 1 GB rendszermemóriát kapott az okostelefon. A négysoros elrendezésű teljes billentyűzet az eszköz szétcsúsztatását követően bukkan elő; a megjelenítője 4 colos képátlóval és WVGA felbontással operál. A főkamera 5 megapixeles képeket készíthet, az előlapon pedig egy 0,3 megapixeles példányt találunk. A kapcsolati képességeiről egyelőre nem sokat lehet tudni, annyi biztos, hogy a WLAN támogatja majd a DLNA-t.

A T-Mobile myTouch az Ice Cream Sandwich társaságában mutatkozik majd be, de egyelőre még az Android 2.3-mal (Gingerbread) láthattuk a bemutatón. A tervek szerint egy QWERTY-től mentes variáns is érkezhet. A pontos megjelenési dátum nem ismert, de a pletykák szerint valamikor májusban várható. Sajnos a hazai piacon csekély az esélye, hogy forgalomba kerül, mivel az első myTouch volt egyben az utolsó is eddig a Magyarországon.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Simba
2012.03.30. 17:07
A fő probléma a teljes qwerty billentyűzet hanyagolása a többi gyártótól. Kivéve a Motorola-t, de ők meg only USA gyakorlatilag. Meg SE, de az Xperia Mini Pro-k meg túl kicsik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Kirrr
2012.03.30. 17:47
Simba: Nokia E7.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Simba
2012.03.30. 18:54
Ja Symbian-al inkább nem. Nekem valami 5" körüli kéne, ahhoz már tisztességes méretű fizikai billentyűzetet lehetne tervezni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. bedon
2012.03.30. 20:38
Talán Xperia Pro? (Nem Mini Pro)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!