iPon Hírek

Érkezik a Quadro FX 3600M

Dátum | 2008. 02. 22.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MEGJELENÍTÉS

Az Nvidia a GeForce 9600 GT piacra dobásával egy időben a professzionális mobil grafikus rendszerek felhasználóinak számára is új termékkel jelentkezik. A Quadro FX 3600M típusjelzéssel ellátott újdonság kifejezetten a profi hordozható munkaállomásokat veszi célba, így hamarosan láthatunk a HP, Dell, Lenovo, Fujitsu Japan és az FSC kínálatában Quadro FX 3600M videó vezérlővel ellátott mobil erőműveket.


"Azok a professzionális felhasználók, akik asztali munkaállomásokon alkalmazzák a Quadro FX videokártyákat - amelyek nagy teljesítménnyel és számos különleges tulajdonsággal rendelkeznek - azok hasonló teljesítményt és színvonalat tapasztalhatnak, ha a kártyák mobil változatát fogják munkára egy hordozható munkaállomásban." - mondta az Nvidia Professzionális Megoldásokért felelős részlegének igazgatója, Jeff Brown. " A Quadro FX 3600M segítségével a noteszgépek rendkívül erős munkaállomássá válnak, amelyet a profik könnyedén magukkal vihetnek akármikor és akárhova anélkül, hogy a grafikai minőséggel és teljesítménnyel kapcsolatban aggódniuk kéne."

Az Nvidia újdonsága MXM 2.1A type-III formátummal rendelkezik, a termék DirectX 10-es támogatással és OpenGL 2.1-es támogatással egyaránt fel van vértezve. A Quadro FX 3600M 256 bites memória interfésszel és 512 MB-nyi GDDR3-as memóriával gazdálkodik.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!