iPon Hírek

Érkezik a Sacred 3

Dátum | 2014. 02. 20.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Hivatalosan is folytatást kap a Sacred 2, ráadásul a harmadik rész megjelenése nem évekre, pusztán hónapokra van. A Sacred 3 ugyanis idén nyáron jelenik majd meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra - az új konzolokra egyelőre nem jelentették be. Kalandjaink továbbra is Ancaria világában játszódnak, ahol menetrendszerűen felbukkan valamiféle nagy gonosz, amit nekünk vissza kell tessékelnünk oda, ahonnan érkezett, lehetőleg mindezt a barátainkkal közösen, kooperatívan.
"A Sacred 3 fejlesztésének egyik legfőbb célja az volt, hogy tökéletesen átmenetet képezzünk az online és offline kooperatív játékélmény között" - mondta Remy van Leeuwe, a Deep Silver egyik menedzsere, aki szerint ez remek módja annak, hogy új játékosokat vonjanak be, ugyanakor megmaradjon a Sacredre mindig is jellemző (legalábbis szerintük) gazdag történet. A játék maga továbbra is a klasszikus hack&slash Diablo-vonalat követi, offline ketten, online pedig négyen apríthatjuk együtt a szörnyeket. A játék visszahozza a sokak által kedvelt Seraphim, Ancarian, Khukuhru és Safiri karaktereket, de érkezik egy új is, Malakhim néven.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

9. KatonaKM
2014.02.20. 19:34
"A Sacred 3 fejlesztésének egyik legfőbb célja az volt, hogy tökéletesen átmenetet képezzünk az online és offline kooperatív játékélmény között"

Rossz cél. Azt kellett volna fejleszteni, hogy ne legyen olyan bugos fos, mint a második rész volt és legyen annyira jó, mint az első rész. Szerettem ezt a játékot, Seraphim + egy zombi paci és mindenhová cipeltem magammal azt az ürgét, akit az első küldetésben le kellett volna adni egy kastélyban, viszont soha nem halt meg és harcolt mellettem
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. zsola84
2014.02.20. 19:41
Én örülök hogy lesz fojtatás. De a játék honlapján csak olyan képek vannak fenn amin 2 játékos szerepel ezek szerint egyáltalán nem lesz sima egyjátékos része?Mert igy én biztos kihagyom ha igy lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. deviant01
2014.02.20. 20:20
A fórumuk alapján irányíthatja a gép a második játékost, ami nem feltétlenül hangzik rosszul, de a bűnrossz második rész után nekem akkor sem kellene a Sacred 3, ha ingyen osztogatnák. Az első rész nagy kedvenc volt, de a várva várt második egy hangulattalan, unalmas hulladék.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. nemeth04
2014.02.20. 20:25
Az 1részt szerettem a 2 teljesen kimaradt, ha követem a páratlan számokat akkor ezt végig csinálom.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. varian
2014.02.21. 09:05
Az első rész tényleg jó volt, Második rész nálam is kimaradt. Reméljük ezt a részt megcsinálják legalább annyira jóra mint az elsőt. Három örök nagy kedvenc hack&slash nálam Sacred 1, Titan Quest+kieg és a Diablo sorozat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Meteoreso
2014.02.21. 17:53
Egyet áruljatok már el nekem...
Hát miért nem alattuk omlasztotta be a hidat?
Nem kellett volna harcolni se )))
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. DogTheDog Meteo...
2014.02.21. 17:57
Meg a kiralykisasszonyt megmenteni sem
Biztos a fater akkor is fizetne,ha csak egy vodor kormos huspepet visznek neki
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. KatonaKM DogTh...
2014.02.21. 20:51
Majd kiklónozzák belőle.
Viszont elérte a célját, megkapta a királykisasszony kezét. Csuklóból levágva.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. KatonaKM
2014.02.21. 20:55
Köszönöm, hogy felhívtátok figyelmemet a videóra, különben nem néztem volna meg. Jó nagy csöcsökkel áldották meg a királylányt!
Jó sok protein kéne a klónozásához.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!