iPon Hírek

Érkezik a Saint's Row: Gat out of Hell

Dátum | 2014. 09. 01.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Ahogy azt sejteni lehetett, a Volition bejelentette az új Saint's Row-t, ami ezúttal nem egy teljes értékű játék lesz, hanem egy stand alone kiegészítő. A Gat out of Hell a kétfős kooperatív játékra koncentrál, melyben vagy Johnny Gatot, vagy Kenzie-t irányíthatjuk majd, és a pokolból kell kimenekítenünk a negyedik rész főhősét, vagyis tulajdonképpen az Egyesült Államok elnökét. Az első beszámolók szerint a bejárható terület körülbelül feleakkora lesz, mint az előző részek városa, Steelport, a fegyverek pedig a szokásos elmebeteg módon ötvözik majd a humort és a látványt, ezúttal leginkább bibliai történetekből és átkokból merítve. Az egyik fegyver például az Egyiptomra szabadított tíz csapást küldi rá az ellenfélre. A Gat out of Hell január 30-án jelenik meg PS3-ra, Xbox 360-ra, Xbox One-ra és PS4-re, valamint PC-re.
Next-genre is megjelenik a Saint's Row 4 Csak nem gondoltátok, hogy pont a Saint's Row 4 marad ki a nagy felújítási lázból? Főleg úgy, hogy a játékhoz eleve elkészítették a PC-s maximum részletességhez illeszkedő textúrákat és effektusokat? Nos, a Saints Row 4: Re-Elected néven Xbox One-ra és PS4-re megjelenő csomag tartalmazza a grafikailag felfrissített játékot és az összes DLC-t. A Gat out of Hell előtt érdemes lehet ezt végigjátszani, egyrészt a történeti folytonosság miatt, másrészt pedig a kiegészítő fel tudja használni a mentésünket, így az elnök úgy néz majd ki, ahogy a negyedik részben hagytuk. A Gat out of Hellhez hasonlóan a RE-Elected is január 30-án kerül a boltokba Változtatna a sorozat a nők megjelenésén a sorozatban Az Anita Sarkeesian által készített Tropes Vs Women in Video Games című websorozat legújabb részében az első Saint's Row is helyet kapott. A nők megjelenítése a sorozat későbbi részeiben ugyan változott, és sok erős szerepet kaptak (bár továbbra is túlszexualizálva), Steve Jaros, a játék kreatív igazgatója elmondta, még többet kell változtatniuk. "Nem szabadna öntudatlan, kihasznált nőket mutogatnunk, és ha visszamehetnék az időben, megváltoztatnám ezt az első részben. Szerintem rendben van, ha valaki rámutat arra, mit csináltál rosszul. Nekünk, férfiaknak is be kell látnunk a hibáinkat, és változtatnunk kell, tisztelnünk kell a nemeket és a szexualitást. Néha persze nem sikerül, de az ilyen esetekből tanulnunk kell" - zárta.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. eriol
2014.09.01. 18:20
"tisztelnünk kell a nemeket és a szexualitást"
No, ha ezt tényleg meg is csinálják pont a Saint's Row -ban, az utolsó reményem is elhal a sorozattal kapcsolatban.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. abel0317 eriol
2014.09.01. 19:40
Igen, pont ez a széria egyik alappillére.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. tomchee
2014.09.01. 20:22
Drága Feri bátyám mondta vala, nagyon bölcsen: "Fiam, a férfi és női egyenjogúság addig tart, míg fel nem kell vinni a hűtőt a hatodikra..."
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. mikej95
2014.09.01. 20:53
Végre új SR, a 4-be nem fektettek annyi munkát, mint a 3-ba, de a poénok jók voltak, a játékmenet meg elbírta a rókabőrt. "tisztelnünk kell a nemeket és a szexualitást" - úgy mint az előző részekben, mert akkor nagyon, nagyon érdekes lesz.

LOL Na most minden nap lesz egy szösszenet erről a feltűnési viszketegségben szenvedő tyúkról?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. YellowFlas...
2014.09.02. 00:01
Na ezt a feminista gyökeret csak be kellett rakni a cikkbe... Annyira sugárzik róla, hogy fingja sincs miről beszél.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. xilence
2014.09.02. 12:42
Ezt a majom nőt be kellene rakni egy szénbányába ! Baromságokat mond !
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. nedcoleman
2014.09.04. 11:31
Ez a buta liba csöppet sincsen tisztában a dolgok állásával... Szánalmas
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!