iPon Hírek

Érkezik a Samsung 940UX USB-s monitor

Dátum | 2007. 10. 04.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MEGJELENÍTÉS

A Samsung USB-s monitoráról már pár héttel ezelőtt beszámoltunk, ám akkor még nem lehetett tudni sem a készülék pontos megjelenésének dátumát, sem pedig a termék várható végfelhasználói árát. Ma vége a találgatásoknak, az USB-s monitor hamarosan elérhető a nagyközönség számára is, ugyanis a Samsung megkezdte a termék szállítását.


A Samsung 940UX egy rendkívül érdekes és ötletes 19 hüvelkyes képátlóval rendelkező LCD monitor, amely nem a hagyományos VGA vagy DVI port segítségével csatlakozik a számítógéphez, hanem az USB portot hívja segítségül. A technológia segítségével nincs szükség driverekre, sőt, ha több monitort kívánunk a rendszerhez csatlakoztatni, akkor nem kell plusz videokártyákban gondolkodnunk, ugyanis hat ilyen monitort kapcsolhatunk a gépünkhöz minden különösebb extra nélkül.

A monitor beépített videó vezérlőt és beépített szoftvert tartalmaz, ennek köszönhetően még a driverekkel sem kell bajlódnunk a monitor beüzemelésekor. Az UbiSync technológia segítségével lehetőségünk van akár hat monitor egy időben történő használatára is, persze csak akkor, ha rendelkezünk ekkora mennyiségű szabad USB porttal.

A készülék hamarosan megjelenik a boltok polcain, a várható végfelhasználói ára 379 dollár körül mozog majd, ez átszámítva mintegy 70.000 forintos tételt jelent.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.10.04. 17:18
A Samsung USB-s monitoráról már pár héttel ezelőtt beszámoltunk, ám akkor még nem lehetett tudni sem a készülék pontos megjelenésének dátumát, sem pedig a termék várható ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!