iPon Hírek

Érkezik a tapasz a láthatatlan lovakra

Dátum | 2010. 05. 20.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Rockstar már dolgozik a frissen megjelent (Amerikában) Red Dead Redemption multiplayer hibáit javító patch-en. A keddi amerikai megjelenés óta a játékosok felfedeztek már néhány kisebb nagyobb bugot, láthatatlan fegyvereket, kalapokat, vénasszonyokat és lovakat...

Ha valaki akar egy jót derülni, az nézze meg az alábbi videót. Aki viszont szeretné, ha legújabb Rockstar remekmű (mert valóban az, tesztünk hamarosan kikerül róla) megőrizze a méltóságát, az a hibákat taglaló videó helyett inkább az Eurogamer által rögzített első 15 percet nézze meg a játékból (katt).

A Rockstar tisztában van vele, hogy bizony még kell egy kicsit csiszolni a játékon. "Ha bármi problémát tapasztaltok, kérjük, hogy írjátok meg nekünk erre az email címre: RDRSupportteam@rockstargames.com. A fórumunkat aktívan figyeljük, ott is rendelkezésetekre állunk, ha lenne bármi kérdésetek a játékkal kapcsolatban."

A hét elején már jött egy kisebb patch, nálunk holnap jelenik meg a játék (május 21.) ami nem jelent hátrányt, lévén egy fokkal bugmentesebb verziót kaphatunk a kezünk közé.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Menthix
2010.05.20. 18:14
Nekem Just Cause 2-ben volt tegnap láthatatlan ejtőernyőm
Annyi eszem persze már nem volt, hogy levideózzam
Azért ez sem rossz
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Cukrosbacs...
2010.05.20. 19:06
Hogy ez mekkora egy baromság......
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!