iPon Hírek

Érkezik az LTE képes új Optimus Pad

Dátum | 2012. 01. 23.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A kisebbik dél-koreai gyártó ezúttal egy LTE képességgel rendelkező táblagéppel próbálkozik meghódítani minél több vásárlót, és erre nagy szüksége is lenne a vállalatnak, mivel nem megy túl jól a piac számukra. Eddig az olcsó készülékeikkel brillíroztak igazán, de a ZTE komoly konkurenciát felvonultatva igen csak sok vásárlótól fosztotta meg őket, és ez meglátszik a piaci szereplők pozícióinak alakulásában is.

 Az Optimus Pad LTE neve már nem ismeretlen, de senki ne gondolja, hogy egyszerűen csak LTE képességet kapott a készülék. Több változáson is átesett, amiről már a fizikai paraméterei is azonnal árulkodnak, hiszen a 245 x 151,4 x 9,34 milliméteres és 497 grammos készülék minden ízben kisebb, mint az elődje. A Pad lelke ezúttal nem az Nvidiától, hanem a Qualcommtól származik: egy MSM8660-ról van szó, ami két 1,5 GHz-es Scorpion magot és egy Adreno 220-as grafikus gyorsítót takar, e mellé társul 1GB memória és 32 GB flash alapú, bővíthető háttértár. Az előlapot egy 8,9 hüvelykes 1280 x 720 pixeles felbontású True HD IPS kijelző uralja, mellette egy 2 megapixeles kamerát találunk, míg a hátlapon egy 8 megapixel rögzítésére alkalmas szenzor kapott helyet. Mindezen felül az akkumulátor is erősebb lett, ezúttal 6800 mAh-ről beszélhetünk, míg az előd csak 6400 mAh-t tudott.


Az LG Optimus Pad LTE egy nagyon fájó pontja azonban maga a rendszer lesz. Az előzetes információk szerint az Android 3.2 fogadja majd a tulajdonost, ami tekintve, hogy a megjelenés még odébb van, bizony komoly hiányosság. Persze az LG fogadkozik, hogy jön majd az Ice Cream Sandwich, de erre még várni kell. A készülék elsőként Dél-Koreában mutatkozik majd be, a várható ára nem ismert, de az előd túlárazottsága remélhetőleg nem öröklődik tovább.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. pjszilard
2012.01.23. 14:15
LTE ez mar 4G minosittett vagy nem (ez lenne a cikk lenyege).

Ez az igazi csoda:
8 megapixel rögzítésére alkalmas objektív

ezt kene reszletezni, hogyan tud egy objektiv kepet rugziteni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. DemonDani
2012.01.23. 15:26
a 32-szeres szóismétlés elkerülése érdekében tud :> tény hogy hejtelen, de mindenki megérti, de kiötlök valamit hogy elégedetten hajtsd álomra a fejed te is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!