iPon Hírek

Érkezik az Office Mobile for Android

Dátum | 2013. 08. 01.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | SZOFTVER

Megérkezett a Microsoft Office Mobil kiadásának androidos változata, amely a Windows Phone és az iPhone verziókhoz hasonló funkcionalitást kínál, így várhatóan nagy népszerűségre tehet majd szert.

Az Office Mobile for Android névre keresztelt alkalmazás az Office 365 előfizetők számára készült, akik az új szoftver segítségével menet közben, okostelefonjukon vagy táblájukon szerkeszthetik, illetve nézegethetik különböző dokumentumaikat.

Az alkalmazás használatának előfeltétele, hogy az adott androidos készüléknek az Android 4.0-s vagy újabb kiadását kell használnia, a készülék tulajdonosának pedig rendelkeznie kell aktív Office 365 előfizetéssel.

Az alkalmazás segítségével könnyedén és egyszerűen szerkeszthetőek az Excel, a Word és a PowerPoint dokumentumok, de emellett új Word dokumentumok és Excel táblázatok is létrehozhatóak vele. Az alkalmazás a táblázatok mellett az animációkat, valamint a SmartArt grafikákat és alakzatokat egyaránt támogatja, ami sokak számára lehet jó hír. Amennyiben a dokumentumhoz megjegyzéseket fűzünk vagy éppen szerkesztjük azokat, a tartalom és a formátum változatlan marad.

A Google Play áruházából "Office Mobile for Office 365 Subcribers" néven elérhető alkalmazás mától az Amerikai Egyesült Államokban, néhány hét múlva pedig 117 ország 33 különböző nyelvén, köztük magyarul is elérhető lesz.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. freyr
2013.08.01. 21:12
Office 365 előfizetéshez kötni... Ezt mondjuk nem vártam.
Marad az OfficeSuite Pro és várjuk tovább a LibreOffice-t.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Qvoliszz
2013.08.02. 09:52
Miért erőlteti a Microsoft a saját bukását? Először a Vista utána a W8 közben meg a Surface most még ez is?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. djgeg
2013.08.02. 10:44
Vista.... W8 Bukás... Ejj a hülye hozzászólások... Surface na az bukás... Office 365? Az rohadtul nem bukás! Azt meg, hogy egy alkalmazást egy olyan szolgáltatásra építenek, ami megy az meg végkép nem hülyeség. Ugyan ez a Program szépen megy az iPhone on meg Windwos Phone-on és szépen el vannak vele. De biztos bukás lesz pfff...(Aki nem értené a szarkazmust... nem nem)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Qvoliszz
2013.08.05. 15:36
Szerintem a Vista totális bukás volt, eleve nem olyan hardverre írták, mint amilyen a technológia lett, nem is csoda, hogy olyan gyorsan jött ki a W7. Bár igaz, hogy a W8-at átgondolták meg hasonló hangzatos dolgok, meg dizájnváltás, de szerintem a METRO felületet nem kellett volna az emberek képébe tolni ennyire. Ha az installer felajánlaná, hogy kell-e ez nekem, azonnal a nem-et választanám, nem pedig neten keresni valamilyen programot ami kiplántálja/megkerüli a metro felületet. Szoftveresen amúgy teljesen rendben van a W8 csak a "csomagolása" túlgondolt. Az Office 365 jó dolog lenne ha egyáltalán egy normál embernek szüksége lenne rá. A legtöbb gyártó ingyen vagy kis összegért kívánja az office szoftvereit, miért kell ezt előfizetéses rendszerbe tenni? Hogy legombolják az embert saját hibáikért és más területen elért bukásukért? Szolgáltatás ide vagy oda. Pár ezer forintárt simán megvenném ha retail lenne, de így eltolhatják a biciklit. Nem tagadom, hogy megy-e vagy nem, magam is kipróbáltam, de mint átlagember, nincs rá szükségem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!