iPon Hírek

Érkezik az újabb LEGO Star Wars

Dátum | 2010. 02. 08.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Lucas Arts és a TT Games lerántotta a leplet a LEGO Star Wars III: The Clone Wars-ról, a játék ősszel érkezik DS-re, PS3-ra, PSP-re, Wii-re és Xbox 360-ra. A játék legfőbb inspirációja a televízióban futó Clone Wars animációs filmsorozat, szóval számíthattok az ottani hősök megjelenésére, de azért feltűnik majd néhány népszerűbb szereplő a Star Wars filmekből is.

Gameplay fronton is lesz pár újítás, továbbfejlesztett pályaszerkesztő, bázis és harctér testreszabhatósággal, multiplayer PVP barátainkkal... Az új LEGO játékban lehetünk Jedik vagy Szeparatisták, irányíthatjuk csapatainkat, kedvünkre szeletelhetünk a fénykardunkkal, illetve kapunk pár távolsági támadást is.

Tovább hódítanak tehát a LEGO játékok, legyen akár Batman, Indy, Harry Potter vagy éppen Star Wars...

Álljon itt a  2007-es LEGO Star Wars: The Complete saga trailer, csak hogy hangulatba hozzon...
                       

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. axe
2010.02.08. 23:20
Mintha megint kihagyták volna azt a ki****ott PC-t Komolyan mondom, őszintén, ki akarna innen pc-n játszani ezzel? 80% biztos, és egyet is értenek szerintem velem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Szerzetes
2010.02.09. 00:36
Én PSP-n nyomom... ...remélem
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. sheffield
2010.02.09. 12:34
fura helyen vannak pc-n az irányitó gombok de megszokható. Sokszor kivittem az original trilógiát reméljük h nem felejtenek ki minket a jóból. Természetesen a többi rész is nagyon jó, hangulatos.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!