iPon Hírek

Érkeznek a legújabb Acer egybegépek

Dátum | 2014. 05. 02.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

Az Acer két új egybegépet mutatott be, amelyek eltérő célközönségnek készültek. Az Aspire U5-620 egy remek felszereltséggel érkező, multimédiás feladatokra kihegyezett megoldás, amellyel rendkívül jó minőségben lehet pl. videotelefonálni, míg az Aspire Z3-615 egy költséghatékonyabb egybegép, ami a családi PC szerepét töltheti be. Acer Aspire U5-620 Ez a modell egy ötletes, kihajtható támasztékkal érkezik, amellyel az érintőkijelzős egybegép döntött és fektetett pozícióban egyaránt kényelmesen használható. A 23 hüvelykes érintőkijelző tízujjas érintő támogatást kínál és 1920 x 1080 pixeles natív felbontás mellett működik. A képminőségre a színhűségre aligha lehet panasz, ugyanis a gyártó IPS panelt használt, ami 178 fokos függőleges és 178 fokos vízszintes betekintési szöget kínál. A lehető legjobb képminőségről az Acer CineBoost Color Engine technológiája gondoskodik.
Az új egybegép elegáns dizájnnal érkezik, érintőkijelzője pedig ujjlenyomat-ellenálló bevonatot is kapott, így tisztántartása sokkal egyszerűbb. A kijelző mögött negyedik generációs Intel Core processzor teljesít szolgálatot, amihez maximum 16 GB-nyi DDR3-as rendszermemória kérhető. Az adatok tárolásáról maximum 1 TB-os hibrid tárhely gondoskodhat, opcionálisan pedig akár GeForce GTX sorozatú videokártya is kérhető a termékbe. A villámgyors vezeték nélküli adatátviteli sebességekről egy 802.11ac WiFi vezérlő gondoskodik. Az új rendszer dupla tömbmikrofonnal és 1080p-s beépített webkamerával egyaránt rendelkezik, a tiszta hangzásról pedig előre néző sztereó hangszórók gondoskodnak. Az újdonság tökéletesen alkalmas Skype beszélgetések, illetve videohívások fogadására és kezdeményezésére. A mikrofon tiszta működéséért az Acer Purified technológiája felel. Az Aspire U5-620-as modell előtelepített Windows 8.1 operációs rendszerrel kerül a boltok polcaira, érkezésére azonban május végéig várni kell. Az újdonság alapára 899 euró lesz. Aspire Z3-615 A második friss konfiguráció szintén 23 hüvelykes képátlójú kijelzővel érkezik, ám támaszték helyett már klasszikus állványt alkalmaz, ami -5, illetve +25 fokban dönthető. A kecses fémállvány helytakarékos kivitelben, kábelmenedzsment funkcióval érkezik – és némileg hasonlít az Apple iMac egybegépeinek állványára. A költséghatékony egybegép 23 hüvelykes LCD kijelzője ezúttal is IPS alapokon nyugszik és 1920 x 1080 pixeles natív felbontás mellett üzemel, viszont nem kínál érintő támogatást.
A Z3-615 szintén Haswell alapokon nyugvó processzort kaphat, amely mellé akár GeForce sorozatú videokártyát is kérhetünk, persze csak némi felárért cserébe. Ez a modell a szűkszavú sajtóközlemény szerint szintén kapott előre néző sztereó hangszórókat, amelyek mellé ráadásul még Dolby Digital Plus Home Theater támogatás is jár. Az újdonság várhatóan fentebb említett társához hasonlóan május végén kerül az üzletek polcaira, alapára pedig 699 euró lesz.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Intelboys
2014.05.02. 15:35
Ez sem fog szét terjedni szerintem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. DogTheDog
2014.05.02. 21:43
Az U5-620-nak pedig van eselye,ha valaki csinal hozza egy sakktabla hatlapot,akkor kivinnenk meg a strandra is
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!