iPon Hírek

ESO: új szörny és egy kis csihi-puhi

Dátum | 2013. 07. 04.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Bethesda új előzetest tett közzé az ESO-ból, amelyben egy őslakos morrowindi szörnnyel, a Kwamával ismerkedhetünk meg, és mellékesen egy kis harcot is láthatunk. Az óriási méretű ízeltlábú kwamáknak, melyek tojásaiból készítik a rántottát reggelijükhöz a dark elfek, három formája létezik: a lárva, a dolgozó és a harcos. A föld alatti járatokban élő rovarszerű lények különböző formái más és más képességekkel rendelkeznek, és támadásaikat képesek közösen is kombinálni. Amikor összedolgoznak, új effektek jönnek létre, a fejlesztők ezeket szinergiáknak nevezték el. A dolgozó pl. képes lerohanni és a földre dönteni egy játékost, a harcos pedig egy általa kiásott köveket vág a mit sem sejtő kalandozók fejéhez. Kombózva úgy néz ki a dolog, hogyha a harcos azon a területen keresztül dobja el a követ, amin a dolgozó átrohamozott, akkor megjelenik még egy csapat lárva is, hogy minket boldogítson. Ezek miatt a kombók miatt az egymással összedolgozó kwamák csapatban nem lebecsülendő ellenfelek lesznek. Egy magányos kwamát könnyű lesz elintézni, de egy csapatnál már számolni kell azzal, hogy ők is taktikáznak. A kwamák megalkotásánál a fejlesztők különösen ügyeltek arra, hogy beleilleszkedjenek a világ már lerakott alapjaiba, hiszen olyan szörnyekről van szó, melyekkel a korábbi Elder Scrolls játékokban már találkozhatunk. Az animációk elkészítése előtt különböző állatok mozgását is tanulmányozták, a nyolclábú kwama lárvákhoz rákok, pókok, kullancsok és atkák mozgásának elemeit vizsgálták. Ha valaki megkedvelte ezeket a kedves lényeket, és még közelebbről is meg akar velük ismerkedni, az nézzen be az ESO blogjára.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. Whysper
2013.07.04. 17:43
Eskü nem vagyok negatív ember mert mindenbe a pozitívet keresem,de ezekkel az egy helyben állok autó attack videókkal mit akar bárki is elérni?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. nemlehet
2013.07.04. 19:50
Nem tudom, szerintem sem azt az instant get érzést kelti. AMúgy persze jól hangzik ez, de egyrészt nem új mert már Lineage 2-ben is volt olyan, hogy csapatban voltak a szörnyek ahol az egyik debuffolt a többi meg azt a játékost focusolta akin a debuff volt, másrészt meg nem hinném, hogy ez tényleg értelmesen fog megvalósulni a gyakorlatban.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Zephyrus
2013.07.05. 09:06
Whysper: szerintem nem auto attackes, viszot írtó lehangoló hogy morrowind szintű kinézete van... főleg a skyrim után
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Whysper
2013.07.05. 11:25
Direct erre várok már a gép megvan a 9xxx-es atit várom ehhez a játékhoz nagyon remélem szép lesz mert nagyon nem leszek happy ,ha rondaságot hoznak ki ebből ilyen szintű intro videok mellett mielőtt beoszt valaki vágom ,hogy videot egyszerűbb mint játékot ,de 2013-ba ne legyen ronda főleg ,hogy igazi durva vasak vannak már alattunk
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Andos
2013.07.06. 15:38
Mi volt ez a szar???
Most kezdem el azt érezni, hogy ez is hatalmas csalódás lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. deviant01
2013.07.08. 09:44

MMO? Nem, köszönöm. Pedig a Skyrim szerintem a világ egyik legjobb játéka

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!