iPon Hírek

EVE Online - az új frissítés mindent megváltoztathat

Dátum | 2014. 10. 30.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A CCP szerint a hírekben jól mutattak ugyan a gigászi méretű űrcsaták, de a játéknak hosszú távon nem tettek jót. Az új Phoebe névre keresztelt frissítés, amely november 4-én érkezik, megváltoztatja majd a helyzetet és új korszak kezdetét jelentheti a játék történetében. Az óriási űrcsaták kialakulását segítette, hogy a játékosok az EVE univerzumának bármely pontjáról pillanatok alatt elérhettek bárhová, így az erősítés és az utánpótlás érkezése előtt nem volt akadály. Ha valaki bajba került, társai gyorsan a segítségére tudtak sietni, így alakultak ki azok a hatalmas űrcsaták, amelyekben egész klánok és koalíciók vettek részt. A konfliktusokban sosem csupán a helyileg érintett felek harcoltak, hanem mindig felbukkant mögöttük a nagyhatalom is, amelyhez tartoztak. Ez mára egyfajta hidegháborúhoz vezetett a játék legnagyobb erőt képviselő szövetségei között. A CCP szerint a Nullsecben nem igazán zajlik az élet, és ezen változtatni szeretnének azzal, hogy utat nyitnak a kisebb űrcsaták felé, melyekben lehetősége lenne a kisebb klánoknak is érvényesülni, és nem kéne attól tartani, hogy minden konfliktusban pillanatok alatt felsorakozik a szemben álló felek mögött az egész univerzum. A Phoebe frissítés különböző korlátozásokat vezet be az űrugrások terén, melyek következtében az utazás időigényesebbé válik, nem lehet egyik pillanatról a másikra beugrani egy-egy űrcsatába, ezért várhatóan a jelenlegi szuperhatalmak nem tudják majd irányításuk alatt tartani az egész világot. Decentralizálódik a játékosok által képviselt hatalom, és kénytelen lesz mindenki akkora területre korlátozni uralmát, melyet még reális keretek között irányítani tud. Az alábbi videó az EVE Online történetének eddigi legnagyobb űrcsatáját, a B-R5RB-t mutatja be.
Kapcsolódó híreink: Minden idők legnagyobb csatája zajlik EVE Online-ban
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

9. balikabo
2014.10.30. 10:36
Ezzel nem értek egyet, pont ettől jó ez a játék hogy saját társadalma van és a hidegháború is véget ér egyszer akkor viszont akkora űrcsata lesz amilyet még nem láttunk, ezért szép ez a játék.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. hEngi
2014.10.30. 11:27
Így első blikkre nekem sem tűnik jó ötletnek hogy megpróbálnak a kívülről belenyúlni a már kialakult rendszerbe. Lenne egy kis időm de beleugranék ebbe a játékba.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. wishformor...
2014.10.30. 13:53
@balikabo
nem olyan rossz ez igy, legalabb lowsecben a Shadow cartel nem fogja ledobni capital shippel a T2 es Hac-okat. sztem, jolesz ez igy, vagy ehhez hasonloan. Kellett valami ami benerfeli rendesen a 2 nagy koalicio logisztikajat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. sensorprim...
2014.10.30. 14:13
Provi a legjobb hely 0-ban
csak ott nem lövik sz@rrá az embert az első 1 percben mert arra jár
és csodálkoznak mér van az emberek 90+ %-a highsecben
ja hogy profin kel repülni, meg csak csapatban
nem lehet mindenki profi, és van aki solozni szeretne
és gyorsan el megy a kedve a játéktol ha a drága hajója elvillan az első kapun
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. gejza666 senso...
2014.10.30. 15:39
A te problemadra nem jelent megoldast a patch.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. gejza666
2014.10.30. 15:58
Szerencsere nyaron sikerult lejonnom errol az eve-online nevu drogrol, de azert neha jo ranezni, hogy hogyan is allnak a dolgok
Erdekes lesz majd nezni, hogy tenyleg sikerul-e kimozdiani a jelenlegi allapotbol 0.0-t.
Szerintem a problema gyokere nem az, hogy gyorsan kozlekedtek a flottak, hanem az, hogy nagyon jol szervezette valtak az ally-k. Ez a szervezettseg nem fog eltunni.
A status quo fenntartasa mindket blokkbak erdeke, mert ha elpusztul az egyik, abba belehal a masik is.
A Super pilotak megszivjak, mert eddig legalabb neha erdemes volt belogolniuk egy jo kis drop-ert. Igy viszont csak akkor kellenek, ha valami nagy war van (amibol meg van egy-ketto evnte, es annak a nagyresz is struktura bontas), masreszrol sokaig fog tartani mire a warzone-hoz deployolnak.
Az is problema lehet, hogy mivel nehezkesebb az utanpotlas, mert nem johat a segitseg, ovatosabbak lesznek az FC-k. Igy viszont kevesebb lehet a csata.
Masreszrol viszont kedvezni fog a tobb frontos haboruknak, illetve a kisebb terror alliance-eknek. Foleg, ha rentereket kell utni, amikor nincs otthon a gazda.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Avisto
2014.10.30. 16:02
Bár én csak fél évet játszottam, még pár éve, de szerintem se jó az olyan rendszer ahol a játékosok, ha nem is 90%a, de túlnyomó többsége a tulajdonképpeni kezdőzónának szánt területen él. Persze ez a patch ezen valszeg nem sokat fog változtatni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. noPublicFG
2014.10.31. 01:39
Majdnem 10 órán át néztem a stream-eket (persze megszakításokkal), valami durva csata volt...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. wishformor...
2014.10.31. 09:16
@Avisto
azokon a kezdozonakon lehet al legnagyobbat sucide gankelni, 8-10 Mrd-os freighter killmail gyar. sztem tok jo, egy teljesen mas jatekstilust kepvisel
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!