iPon Hírek

EVE Online: Rhea - 2014 legnagyobb kiegészítője

Dátum | 2014. 12. 10.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Az EVE Online most kapta meg legnagyobb frissítését az idei évben. A Rhea névre hallgató kiegészítő rengeteg nagyobb újdonságot hozott a játékba, új űrhajók és új területek is érkeztek vele. A New Edenben történt rejtélyes eseményeket követően 100 új féreglyuk rendszert fedeztek fel, ezek körül a Thera nevű páratlan a játék történetében: az elejétől a végéig 340 csillagászati egységnél is nagyobb (egy CsE kb. 150 millió km), négy teljesen felszerelt űrállomást tartalmaz és számos bejárata van. Az űr újabb rejtélyeket rejteget: rengeteg felfedeznivaló akad a szétrobbant égitestek romjai között, mind-mind egy nagy kirakós darabjai. Az egyik ilyen rejtély a Sleeper felderítők megjelenése, amely nem sok jót ígér. Az új területek újabb fenyegetést rejtenek, szerencsére viszont a frissen bekerült polarizált fegyverek segítségével mindenki felkészülhet a veszélyekre. Ezeknek a fegyvereknek igen magasak a damage és tracking értékei, de cserébe egyáltalán nincs damage resistance-ük, így ha felszerelkezünk velük, pusztító erővel fogunk rendelkezni, ám törékenyek leszünk. Két új űrhajó érkezik, melyek érdekes játéklehetőségeket biztosítanak az EVE masszív sandbox világában. Az Amarr Confessor taktikai romboló harc közben gyorsan és egyszerűen tud váltani a védekező, gyorsasági és a sniper módok között, az ORE Bowhead óriás teherhajó pedig képes teljesen felszerelt csatahajókat átszállítani a galaxison. A folyamatban lévő űrhajó áttervezési hullámnak köszönhetően a régi hajók közül a Blackbird, a Rook, a Falcon, az Incursus, az Onyx és az Eagle kapott fantasztikus új külsőt. Az EVE bevezette a fizikai alapú renderelést, hogy a játék űrhajóinak szépsége teljes pompájában bontakozhasson ki. A csillagtérkép is nagy felújításon ment át, mind külsőben, mind funkcionalitásban, a béta verzió már tesztelésre készen áll. A kezelőfelületet is modernizálták, igazi epikus sci-fi külsőt kapott és az ikonok könnyebben felismerhetőek. Annak érdekében, hogy a friss játékosok számára kezdetben ne fájjon annyira a halál, és a régiek is nyugodtan merjenek kockáztatni, megszüntették a klón upgrade rendszert és a halálnál bekövetkező skillpont vesztést. Az EVE következő frissítése, melynek nevét még nem árulták el, január 13-án fog jönni. A december 11-én este 9-kor a Twitch.tv-n látható "The o7 Show" témái a Rhea kiegészítő és az EVE közösségi eseményi mellett a jövőre vonatkozó tervek lesznek.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. tomchee
2014.12.10. 14:36
Ezt a játékot, én annyira, de annyira...!!!! De kinek van erre egy 2. élete...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. naburus
2014.12.10. 15:24
Két baj van, alig újítanak, ezek csak finomítások, és egy hatalmas farm az egész játék. De az is tény ennél jobb pvp játékot még nem láttam.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. wishformor...
2014.12.10. 15:39
@tomchee
rengeteg felekeppen jatszhatod ezt a jatekot.
ez en peldam az elmult fel evben jol tukrozi ezt. nyaron napi 8-16 game, majdnem minden nap, HC wh pvp. #1 nemzetkozi corpban corpban, 24/7 es rendelkezesre allassal, ami azt jelenti, hogyha ping van akkor ejszaka 3 kor felkelsz es belogolsz.

osszel jott egy koltozes meg uj munkahely, es kb egy heten 3 szor logolok be, alkalmankent 0.5 - 2 orara. Ez keb heti atlag 4-6 ora, ebbe belefer kis FW pvp, industry, exploration mert a plexet ki kell azert termelni.

de ez csak 2 aspektus a nagyon sok kozul.

@naburus
"hatalmas farm az egesz"
netto baromsag, pont ezt a jatekot jatszod ugy ahogy akarod, az hogy te milliardokat akarsz "farmolni" es nem jatszani az a te bajod. De ahhoz hogy jot jatsz, nem kell farmolni, egyatalan. Ehhez viszont jatszani kellett volna a jatekkal erdemben, hogy lassa az ember.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. naburus
2014.12.10. 15:58
Ha befizetem a játékot rendesen, és gtc re nem farmolok. Hanem mondjuk pvp zek amit szeretek. Álltalában t2 vel vesznek be pvpzni, alsó hangon 200 millio egy hajó. Ha rattolok egy npc én van 1.5 milla bounty. Signalozni álltalában nem lehet mert dt után feljönnek akik ráérnek. És mire hazaérek scanelni se lehet. Furni megint nem mert dictorok járják 0.0 át. Küldizni meg uncsi. Bolygozás hoz havi 200 millát egy karival, kb. Ha te mondasz olyan tevékenységet amivel legalább a t2 veszteséget vissza lehet termelni, szívesen meghallgatlak.

(Tény nem mindig bukok hajót, de egy pvp mecs 15 perc a veszteséget pedig nem 15 perc visszahozni.)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. wishformor...
2014.12.10. 16:11
@naburus
" Álltalában t2 vel vesznek be pvpzni, alsó hangon 200 millio egy hajó."
ez netto hulyeseg, tobb okbol is.
1, egy ceptor / diktor amibol tobb is kell egy 5-10 fos kis opon, az 10-50 milla kozott van fittel egyutt.
2. egy jo SFI, Vexor navy, thorax, Drake, mind T1 hajo, majdnem az osszes roam comp-ba be lehet oket rakni a megfelelo fittel, es joval 100 milla alatt vannak.

3, ha maradunk a 200 millas T2 HAC nal akkor meg a kontra: hogy az kb kimesz egy, masfel orat scannelni hetvegente, highsecbe, 3-4/10 bol ki lehet szedni szepen.

csak akarni kell, akarat meg ehatarozas nelkul meg az EvE be nem mesz semmire, ez nem casual jatek tudomasul kell venni. az hogy lehet kevesebb oraba is jatszani egy nap, vagy egy heten, nem arra celozva montam hogy ugy egyszerubb.

nem kell T2-t bukni ha nem vagy biztos, es akkor nemkell potolni, foleg ha uj vagy a temaban.
ha meg nem akarsz hajot bukni, akkor meg ajtsz valami massal. Ez az EvE, itt buksz, ha akarsz ha nem, ez a szepsege a jateknak.

UI: en pl nullaban kenyesebb helyzetekben meg a T2 es ceptort is sajnaltam, es sokat repultem inkabb, navy sliccert, ami fittelve kb fele volt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. naburus
2014.12.10. 16:33
Igen, úgy gondolom jól megfogalmaztad a lényeget, ez nem egy casual játék.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. cefre
2014.12.12. 08:34
"" Ha befizetem a játékot rendesen, és gtc re nem farmolok. Hanem mondjuk pvp zek amit szeretek. Álltalában t2 vel vesznek be pvpzni, alsó hangon 200 millio egy hajó. Ha rattolok egy npc én van 1.5 milla bounty.."
1, egy ceptor / diktor amibol tobb is kell egy 5-10 fos kis opon, az 10-50 milla kozott van fittel egyutt.
2. egy jo SFI, Vexor navy, thorax, Drake, mind T1 hajo, majdnem az osszes roam comp-ba be lehet oket rakni a megfelelo fittel, es joval 100 milla alatt vannak
."

Que?

Ezt most beírtam google fordítóba, de továbbra se értem.
Nem vagyok egy nagy kocka, de mindig öröm ilyen "szakmai" hozzászólásokat olvasni. (No offense)

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. n30h
2014.12.12. 16:14
Nagyon jó játék csak a plex árak elszálltak és így már a 3 acc-ot fenntartani nem bírtam. Pénzt lehet keresni iszonyat sokat de A. Van nagy alaptőkéd B. Van sok időd. Vegyük a planetaryt, ha tudod hogy minden nap be tudsz logolni egy fél órára kb ugyanabban az időben és tudsz iszonyatosan nagy mennyiségű anyagot mozgatni jita és egy adómentes poco közt havi 2-3.5b közt kereshetsz 1 karakterrel és akár 1b alatti összeggel is be tudsz szállni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!