iPon Hírek

Évek távlatában az FF XIII Versus és Agito

Dátum | 2010. 08. 10.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Final Fantasy két spin-off játéka, a Versus és az Agito még évekig nem fognak megjelenni, mondta el Tetsuya Nomura. A japán RPG legenda a Twitteren robbantotta az infóbombát azzal a mondattal, hogy "még van néhány be nem jelentett cím" ami bemutatásra vár mielőtt ez a két játék kijönne.

A 2006-ban leleplezett Versus XIII egy PS3 exkluzív akció-szerepjáték, a Fabula Nova Crystallis Final Fantasy összeállítás része. A szintén 2006-ban bemutatkozott Agito pedig egy PSP exkluzív, ennek egyelőre még a nyugati megjelenése sincs megerősítve.

"A Versus-szal kapcsolatosan sok nehézség merült fel." - írta Nomura a Twitterén. "A múltban használt fejlesztési eljárásaink egyáltalán nem húzhatóak rá az új játékra - ezek születési nehézségek -, szóval keményen dolgozunk. Sok mindent kell még bejelentenünk, de sorban haladunk, egyelőre nem mondhatok túl sokat."

Nomura jelenleg az Agitós szinkronszínészek válogatásával foglalkozik. No de ahogy a japán úriember mondta, mindent csak sorjában. Először befejezik a PSP-s Parasite Eve játék felvételeit, aztán jöhet az Agito. Nomura megerősítette azt is, hogy a Versus és az Agito kihagyják a jövő héten Németországban megrendezésre kerülő Gamescomot is. A játékokkal kapcsolatos további bejelentésekre Japánban kerül sor.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!